Profielfoto van De Griffioen Openhaarden & Kachels

De Griffioen Openhaarden & Kachels

Anthonetta Kuijlstraat 36, 3066 GS Rotterdam
maandag
Gesloten
dinsdag
10:00 - 17:00
woensdag
10:00 - 17:00
donderdag
10:00 - 17:00
vrijdag
10:00 - 17:00
zaterdag
10:00 - 16:00
zondag
Gesloten

Over ons

De Griffioen Rotterdam heeft alles op het gebied van sfeerverwarming en schoorsteentechniek. Kom gerust eens langs in de ruime showroom in het centrum van Rotterdam of kijk vast even rond op de website voor een indruk van het assortiment van De Griffioen Rotterdam. Zij zijn gespecialiseerd in gas- en houtgestookte tuinhaarden. Ook het uitwerken van een eigen ontwerp behoort tot de mogelijkheden.

De Griffioen Rotterdam: schoorsteenveger Rotterdam

Firma “De Griffioen” is een erkend gediplomeerd schoorsteenveegbedrijf dat al meer dan 40 jaar ervaring heeft, in het leveren van schoorsteen gerelateerde diensten.
Wij zijn aangesloten bij de Algemene Schoorsteenvegers Patroons Bond en hebben o.a een Meester en Gezel schoorsteenveger in dienst.

De Griffioen Rotterdam: ventilatiereiniging Zuid-Holland

Ventilatiereinniging Zuid-Holland voor een schone en gezonde lucht in huis en op het werk. 
Bij de Griffioen is een gezond en beter leefklimaat onze zorg !!!
Laat daarom uw ventilatie - systeem altijd reinigen en onderhouden. 
Zie ook: www.griffioen-reiniging.nl

NHK verkoop – installatie
Bent u op zoek naar een mooie haard of kachel? Dan wilt u zeker weten dat u een prima product aanschaft. En dat onder voorwaarden die voor u gunstig zijn. Een haardenzaak die is aangesloten bij de NHK verkoop-installatie (voorheen Vereniging Het Sfeerverwarmingsgilde) waarborgt die zekerheid. De NHK detaillist staat voor vakmanschap, verantwoordelijkheid en veiligheid.

Klik HIER voor meer informatie. 

Bezoek ook eens onze website: www.griffioenrotterdam.nl


Aangesloten bij

Merken

Verkoopt de volgende merken
Altech - Charlton & Jenrick - Dik Geurts - Dimplex - Dovre - DRU - Element4 - Faber - Fair Fires - Hase - HAVÉ Verwarming - Heatconnect - JAcobus - Jolly Mec - Jydepejsen - Kalfire - Lotus - Morsø - Nestor Martin - Nordica Extraflame - Olsberg - RENY - Rookgasventilator.nl - Rüegg - Spartherm - Stovax & Gazco - Totem - Trimline Fires - Wanders fires & stoves - 
Bekijk de artikelen van deze 29 merken