Profielfoto van Bruggeman Kachelspeciaalzaak

Bruggeman Kachelspeciaalzaak

Raalterweg 81e, 8124 AC Wesepe
maandag
Gesloten
dinsdag
08:30 - 17:30
woensdag
08:30 - 17:30
donderdag
08:30 - 17:30
vrijdag
08:30 - 17:30
zaterdag
08:30 - 16:00
zondag
Gesloten

Over ons

Kachelspeciaalzaak Bruggeman heeft een grote showroom in Wesepe (tussen Deventer, Broekland en Zwolle) met een breed assortiment.

Een kachel voor elke ruimte
Veel mensen dromen van een kachel of haard in huis. Sfeervol en gezellig. Kachelspeciaalzaak Bruggeman heeft een grote showroom in Wesepe (tussen Deventer, Broekland en Zwolle) met een breed assortiment. “Kom gerust een kijkje nemen in onze showrooms, bekijk de nieuwste trends, maar laat je ook vooral adviseren over onderhoud. Nu het voorjaar is begonnen dit een goede tijd hiervoor.

Er is veel mogelijk op het gebied van kachels. Zo zijn er naast hout- en gaskachels ook pelletkachels .Bij Kachelspeciaalzaak Bruggeman B.V. staan diverse merken pelletkachels en met de subsidie die de overheid biedt op pelletkachels is dit een waardevolle investering voor uw huis. Een andere optie is een elektrische sfeerhaard. Deze kunnen in praktisch elke ruimte worden ingebouwd of geplaatst.

Een rookgasafvoer is niet nodig, alleen een netstroomaansluiting. Met een levensecht vlammenspel biedt een sfeerhaard veel warmte en gezelligheid in huis. Natuurlijk is een vrijstaande houtkachel ook een prachtige optie. In de showrooms is voldoende te bewonderen, zodat iedereen iets naar zijn of
haar wens kan vinden.

Tip: Koop niet teveel warmte
Voor de aankoop is het belangrijk na te gaan welke kachel bij je past; een elektrische, gas, hout of een houtgestookte cv-kachel. Wat is het doel van de haard? Is het meer de sfeer? Of moet de kachel een flinke ruimte verwarmen? “Let er vooral op dat je niet teveel warmte koopt in verhouding tot de ruimte die verwarmd moet worden. Past de haard bij het interieur?” Naast deze aspecten wil je dat een haard veilig is en goed wordt gemonteerd. Koop daarom de haard altijd bij een erkend DE-gecertificeerd bedrijf.

Laat uw kachel op tijd onderhouden
“Het is aan te raden de kachel jaarlijks te laten inspecteren, vooral als dit de primaire verwarming is, Kachelspeciaalzaak Bruggeman heeft hiervoor eigen servicemonteurs in dienst, zo blijft iedereen optimaal genieten van het toestel.

Kachelspeciaalzaak Bruggeman BV is te vinden aan de Raalterweg 81e in Wesepe. Website: www.bruggemankachels.nl, e-mail: info@bruggemankachels.nl en telefoon: 0570-531019.

NHK verkoop – installatie
Bent u op zoek naar een mooie haard of kachel? Dan wilt u zeker weten dat u een prima product aanschaft. En dat onder voorwaarden die voor u gunstig zijn. Een haardenzaak die is aangesloten bij de NHK verkoop-installatie (voorheen Vereniging Het Sfeerverwarmingsgilde) waarborgt die zekerheid. De NHK detaillist staat voor vakmanschap, verantwoordelijkheid en veiligheid.
Klik HIER voor meer informatie. 

DE-Certificering
Wij zijn al jaren DE-gecertificeerd. De Nederlandse overheid heeft de DE-erkenning (Duurzame Energie) in het leven geroepen om consumenten zekerheid te bieden dat een installateur over de juiste kunde beschikt.

Voordelen van een gecertificeerde installateur / erkend bedrijf:
Consumenten die een houtgestookte haard, kachel of ketel aanschaffen en laten installeren door een DE-erkend bedrijf, weten dat:

- dit aantoonbaar vakkundig gebeurt
- de installateur kennis heeft van de laatste ontwikkelingen
- veiligheid altijd voorop staat
- de installateur het maximale haalt uit elke installatie
- en daarbij ondersteund wordt door de brancheorganisaties en de geschillenregeling

Showroom

Kachelspeciaalzaak Bruggeman BV
Raalterweg 81e
8124 AC WESEPE (OV)
T: 0570-531019

Meer informatie   

Voor meer informatie bezoek ook eens onze website


Aangesloten bij

Merken

Verkoopt de volgende merken
Altech - Barbas - Bellfires - British Fires - Buntfires - Cadel - Charlton & Jenrick - Charnwood - Contura - De Salamander - Dik Geurts - Dimplex - Dovre - DRU - Element4 - Faber - Flamelusion - Furo - Global Fires - Hase - Heatconnect - Hoxter - Iron dog - JAcobus - Jolly Mec - Jøtul - Kalfire - Lotus - M-design - MCZ - Morsø - Nordic Fire - Nordpeis - Norsk Kleber - RENY - Rika - Saey - Scan - Skantherm - Spartherm - Stovax & Gazco - Trimline Fires - Wanders fires & stoves - 
Bekijk de artikelen van deze 43 merken