Profielfoto van NunnaUuni

NunnaUuni

Hoofdstraat 18, 7625 PD Zenderen

Over ons

Echte NunnaUuni. Om u warm te houden. Kachels gemaakt met authentiek Mammutti-speksteen genereert zachte en langdurige warmte.

Echt vuur is een indrukwekkend element in interieurontwerp. Een NunnaUuni-kachel is een blikvanger, een sfeervol element, een bron van warmte en het middelpunt in huis. 

Wanneer een kachel schoon brandt, goed trekt , snel opwarmt, zachte en langdurige warmte afgeeft en al talloze jaren bestand is tegen extreme temperatuurwisselingen, dan wordt het speksteen er op een goede manier in gebruikt, zowel in de verbrandingskamer als aan de buitenkant – dat is op en top NunnaUuni.

Bent u op zoek naar een mooie massieve speksteen houtkachel, dan is NunnaUuni een zeer goede keus. De NunnaUuni houtkachels zijn opgebouwd uit blokken die ter plaatse in elkaar worden gezet. De NunnaUuni houtkachel heeft een grote opslagcapaciteit van warmte, waardoor u lang zal kunnen nagenieten van warmte als het vuur al gedoofd is.        

NunnaUuni beschikt al meer dan 100 jaar ervaring, het beste materiaal voor de verbrandingskamer, het meest vitale onderdeel van de kachel, is het soort speksteen dat uit fijnkorrelig magnesiet en een combinatie van schist en gelaagde bestaat en schilferige talk gevormd onder intense geologische druk.      

Meer informatie
Voor meer informatie bezoek ook eens onze website: https://www.nunnauuni.com/nl/. U kunt ook de pagina van Haarden Import Holland bezoeken. 

Haarden Import Holland
Naast het merk NunnaUuni levert Haarden Import Holland ook de volgende merken:
- Meteor (Deense fabrikant maakt al ruim 30 jaar inzetkachels van formaat)
- Schmid (Duitse topkwaliteit houtkachels en houthaarden)
- Hergom (Spaanse fabrikant van houtkachels en houthaarden) 
- Blue Chimney (Constante trek met de BlueChimney rookgasventilator: ideaal voor je schoorsteen)
- Svendsen (Deense houtkachels van uitzonderlijke kwaliteit)
- Rika (Oostenrijkse fabrikant van topkwaliteit houtkachels en pelletkachels)