Profielfoto van Haarden Import Holland

Haarden Import Holland

Hoofdstraat 18, 7625 PD Zenderen

Over ons

Haarden Import Holland importeert uit een aantal doorgewinterde houtstooklanden houtkachels, speksteenkachel en pelletkachels. Aangezien het steeds belangrijker wordt om uw woning efficiënt te verwarmen, vindt u binnen ons productenpakket uitsluitend kachels van de hoogste kwaliteit. Zo vindt u bij ons onder andere de speksteenkachels van NunnaUuni, de houtkachels en pelletkachels van Rika, de liftdeurhaarden van Schmid en Caminetti Montegrappa en de houtkachels van Drooff en Attityd. Onze houtgestookte cv kachels en haarden vindt u in de programma's van Schmid, Drooff en Caminetti Montegrappa. Voor de koude zomeravonden bieden wij de tuinhaarden van Nexo. Wij wijzen u graag de weg naar warmte... van houtkachel tot tuinhaarden.

Haarden Import Holland, wegwijs in warmte

Haarden Import Holland heeft binnen de markt van hout- en pelletkachels eigenlijk voor elk wat wils.

NunnaUuni 
We beginnen met de speksteenhaarden van NunnaUuni. Vanaf begin van dit jaar komen we op de markt met een geheel vernieuwde productenlijn, de DEKO-serie.

Deze serie bestaa uit een aantal basismodellen die tevens naar uw eigen smaak aangepast kunnen worden. Ook zijn er per model een aantal standaarduitvoeringen.

Verder hebben we binnen de serie speksteenkachels de injectiekachels. Een echte designlijn voor degene die wel van de warmte houdt van een echte speksteenhaard, maar toch het uiterlijk van een stalen kachel prefereert. 
Meer informatiehttps://www.wonen.nl/bedrijf/NunnaUuni 

Rika 
Verder zijn wij enorm overtuigd van de kwaliteit van onze Oostenrijkse leverancier Rika. Zij leveren houtkachels en pelletkachels. De pelletkachels staan bekend als de stilste pelletkachels die er zijn. Ze hebben namelijk niet standaard een convectie ventilator. Verder maken een continu lopend wormwiel en het gbruik van zeer hoogwaardige componenten de kwaliteit van deze pelletkachels compleet.

Ook de houtkachels van Rika zijn van de allerhoogste kwaliteit. Veel combinatiemogelijkheden met diverse steensoorten zorgen dat er voor iedereen een kachel van zijn smaak is. Het volautomatische Rikatronic systeem heeft al meerdere prijzen gewonnen en zorgt voor optimale verbranding en laag houtverbruik.

De Induo is een combinatie van een hout- en pellet kachel en heeft dus alle goede eigenschappen van de houtkachels en pelletkachels meegekregen.Schmid 
De liftdeurhaarden van Schmid zijn er in vele soorten en maten. We hebben in het pakket de ronde liftdeurhaarden, 2 zijdige liftdeurhaarden, 3-zijdige liftdeurhaarden en liftdeurhaarden met panoramadeur.

Daarnaast zijn al deze liftdeurhaarden ook nog eens in meerdere afmetingen leverbaar. Als u dan nog niet de haard van uw keuze heeft gevonden, maken we uw haard gewoon op maat. Verder zij er nog een aantal haarden aan te sluiten op cv en zijn alle mogelijke haarden leverbaar met een draaideur en een liftdeur.
Meer informatiehttps://www.wonen.nl/bedrijf/schmid Meteor
De Deense fabrikant Meteor maakt al ruim 30 jaar inzet- en voorzetkachels van formaat. Meteor construeert haar kachels op een unieke manier waardoor binnen een mum van tijd uw woning van een heerlijke warmte wordt voorzien, gecombineerd met een prachtig vlammenspel.
Meer informatiehttps://www.wonen.nl/bedrijf/meteor 


Hergom
Hergom is een Spaanse fabrikant en is wereldwijd een van de meest grote leveranciers in superieure houtkachels en daarnaast ook voor gietijzeren onderdelen.

De goede kwaliteit van Hergom wordt grotendeels gecreëert doordat Hergom in al haar kachels gietijzer verwerkt.

Maar liefst 50 jaar lang behoort Hergom al tot de top.
Meer informatiehttps://www.wonen.nl/bedrijf/hergom BlueChimney

De BlueChimney rookgasventilator is een vriend van iedere schoorsteen!

Een schoorsteen is de motor van uw hout gestookte kachel. Op momenten dat er niet genoeg trek in uw schoorsteen zit, wordt er niet genoeg zuurstof door de brandkamer van uw houtkachel gezogen. Dat kan gepaard gaan met rookoverlast zowel binnen als buiten. 

BlueChimney zorgt ervoor dat er een constante trek in uw rookkanaal zit van 12 Pa, zelfs wanneer de kachel in koude toestand verkeert. Hierdoor gaat het aansteken van de kachel met het grootste gemak en warmt zowel de kachel als uw rookkanaal snel op. Hierdoor wordt snel de schoonst mogelijke verbranding bereikt en wordt onnodige geurvorming en rookoverlast voorkomen.
Meer informatiehttps://www.wonen.nl/bedrijf/Blue-Chimney 
Meer informatie
Voor meer informatie bezoek ook eens onze website: www.haardenimport.nl