Profielfoto van Haarden Import Holland

Haarden Import Holland

Hoofdstraat 18 7625 PD  Zenderen

Over ons

Haarden Import Holland importeert uit een aantal doorgewinterde houtstooklanden houtkachels, speksteenkachel en pelletkachels. Aangezien het steeds belangrijker wordt om uw woming efficient te verwarmen, vindt u binnen ons productenpakket uitsluitend kachels van de hoogste kwaliteit. Zo vindt u bij ons onder andere de speksteenkachels van NunnaUuni, de houtkachels en pelletkachels van Rika, de liftdeurhaarden van Schmid en Caminetti Montegrappa en de houtkachels van Drooff en Attityd. Onze houtgestookte cv kachels en haarden vindt u in de programmas van Schmid, Drooff en Caminetti Montegrappa. Voor de koude zomeravonden bieden wij de tuinhaarden van Nexo. Wij wijzen u graag de weg naar warmte... van houtkachel tot tuinhaarden.

Haarden Import Holland, wegwijs in warmte

Haarden Import Holland heeft binnen de markt van hout- en pelletkachels eigenlijk voor elk wat wils.

NunnaUuni 
We beginnen met de speksteenhaarden van NunnaUuni. Vanaf begin van dit jaar komen we op de markt met een geheel vernieuwde productenlijn, de DEKO-serie.

Deze serie bestaa uit een aantal basismodellen die tevens naar uw eigen smaak aangepast kunnen worden. Ook zijn er per model een aantal standaarduitvoeringen.

Verder hebben we binnen de serie speksteenkachels de injectiekachels. Een echte designlijn voor degene die wel van de warmte houdt van een echte speksteenhaard, maar toch het uiterlijk van een stalen kachel prefereert.

Rika 
Verder zijn wij enorm overtuigd van de kwaliteit van onze Oostenrijkse leverancier Rika. Zij leveren houtkachels en pelletkachels. De pelletkachels staan bekend als de stilste pelletkachels die er zijn. Ze hebben namelijk niet standaard een convectie ventilator. Verder maken een continu lopend wormwiel en het gbruik van zeer hoogwaardige componenten de kwaliteit van deze pelletkachels compleet.

Ook de houtkachels van Rika zijn van de allerhoogste kwaliteit. Veel combinatiemogelijkheden met diverse steensoorten zorgen dat er voor iedereen een kachel van zijn smaak is. Het volautomatische Rikatronic systeem heeft al meerdere prijzen gewonnen en zorgt voor optimale verbranding en laag houtverbruik.

De Induo is een combinatie van een hout- en pellet kachel en heeft dus alle goede eigenschappen van de houtkachels en pelletkachels meegekregen.

Schmid 
De liftdeurhaarden van Schmid zijn er in vele soorten en maten. We hebben in het pakket de ronde liftdeurhaarden, 2 zijdige liftdeurhaarden, 3-zijdige liftdeurhaarden en liftdeurhaarden met panoramadeur.

Daarnaast zijn al deze liftdeurhaarden ook nog eens in meerdere afmetingen leverbaar. Als u dan nog niet de haard van uw keuze heeft gevonden, maken we uw haard gewoon op maat. Verder zij er nog een aantal haarden aan te sluiten op cv en zijn alle mogelijke haarden leverbaar met een draaideur en een liftdeur.

Nexo 
De tuinhaarden van Nexo zorgen ervoor dat u heerlijk van vuur kunt genieten en ook buiten heerlijk warm blijft. Deze tuinhaarden zijn gemaakt van puimsteen, dus echt vulkanisch gesteente. Ze worden met natuursteen belegd, hetgeen nog echt handwerk is. De haard geeft heerlijke warmt en blijft deze warmte nog lange tijd uitstralen.

U kunt de haard ook als barbeque gebruiken door er een rooster bij aan te schaffen. Dit rooster kan naar binnen en buiten worden gedraaid als dat nodig is.

Meer informatie
Voor meer informatie bezoek ook eens onze website: www.haardenimport.nl

Collecties

Bekijk alle 4 collecties