Profielfoto van Van Mazijk Haarden en Kachels

Van Mazijk Haarden en Kachels

Achterwetering 10, 2871 RK Schoonhoven

Over ons

Bij ons vindt u een mooie collectie haarden, kachels ,schouwen en aanverwante producten of diensten, van rookkanaal tot onderhoud en reparatie .

In onze uitgebreide showroom kunt u naast de nodige informatie en inspiratie, een deskundig en betrouwbaar advies verwachten welke u zal helpen in de zoektocht naar de geschikte haard of kachel.
Wij zijn erkend dealer van vrijwel alle bekende merken en staan garant voor kennis en vakmanschap. 

NHK verkoop – installatie
Bent u op zoek naar een mooie haard of kachel? Dan wilt u zeker weten dat u een prima product aanschaft. En dat onder voorwaarden die voor u gunstig zijn. Een haardenzaak die is aangesloten bij de NHK verkoop-installatie (voorheen Vereniging Het Sfeerverwarmingsgilde) waarborgt die zekerheid. De NHK detaillist staat voor vakmanschap, verantwoordelijkheid en veiligheid.
Zie voor meer informatie: www.stichting-nhk.nl 

 

Openingstijden

Wij zijn voor u geopend op:

- Donderdagmiddag van 13.30 tot 18:00 uur
- Vrijdag van 9:30 tot 21:00 uur
- Zaterdag van 9:30 tot 16:00 uur

Om u een goed en persoonlijk advies te geven, adviseer ik u om van te voren een afspraak te maken, zodat ik alle tijd voor u heb. Wilt u alleen even rondkijken zonder advies is dat uiteraard ook mogelijk.

Schikt het u niet ons op donderdagmiddag, vrijdag of zaterdag te bezoeken, schroom dan niet ons te mailen om te overleggen of we op een ander moment in de week een afspraak kunnen maken. Ook kunt u per mail een terugbelverzoek achter laten.

Ook voor het afhalen van materiaal vraag ik u ons te mailen, zodat ik kan zorgen dat het voor u klaar ligt.

Bezoek ook eens onze website: www.vanmazijk.com

Aangesloten bij