Profielfoto van Stylschouwen Haarlem BV

Stylschouwen Haarlem BV

A. Hofmanweg 45, 2031 BH Haarlem

Over ons

Kijk uw ogen uit. In de showroom van Stylschouwen vindt u meer dan 200 verschillende haarden en kachels, waarvan een groot deel brandend te zien is.

 

 

over ons

Kijk uw ogen uit. In de showroom van Stylschouwen vindt u meer dan 200 verschillende haarden en kachels, waarvan een groot deel brandend te zien is. Bewonder ons uitgebreide assortiment onder het genot van een kopje koffie. Dat is nog niet alles. Uw kinderen vermaken zich in onze speciale kinderhoek. Ideaal toch?


Kwaliteitsmerken sfeerverwarming te kust en te keur
Wie het dichtst bij het vuur zit, verwarmt zich het best. Door de jarenlange expertise van het familiebedrijf Stylschouwen bent u daarom gegarandeerd van eerlijk advies.
Een passie voor haarden en kachels. Groot en klein. Organisch of strak gevormd. Wij hebben geen voorkeur. U krijgt altijd wat u wilt. Stylschouwen is hoofddealer in Haarlem van de belangrijkste kwaliteitsmerken op het gebied van sfeerverwarming en open haarden. Door onze eigen import van marmeren schouwen kunnen wij bovendien speciale ontwerpen apart en op maat laten maken.

Openheid & veiligheid
De medewerkers van Stylschouwen vertellen u graag persoonlijk alle voor- en nadelen van verschillende type haarden en kachels. Bestaande rookkanalen dienen vaak te worden aangepast, volgens de huidige N.E.N. (Nederlandse Eenheids Normen) die aan het bouwbesluit gebonden zijn. Bij de plaatsing is meestal een kleine verbouwing nodig. Dankzij onze ervaring kunnen wij u deskundig voorlichten over alle verschillende mogelijkheden. Wij garanderen u een vakbekwame plaatsing of inbouw die voldoet aan de strengste eisen van verzekeraars en brandweer.

Contactgegevens

Stylschouwen b.v. Haarlem
A.Hofmanweg 45
2031 BH Haarlem
T: 023 532 36 66
F: 023 532 15 36
E: info@stylschouwen-haarlem.nl

Openingstijden:
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag 13.00 – 17.00 uur
Vrijdag 13.00 – 21.00 uur
Zaterdag 10.00 – 16.00 uur


U kunt ook een afspraak maken voor een bezoek buiten de openingstijden.
of bezoek onze facebook-pagina eens.

Merken

Verkoopt de volgende merken
Altech - Blue Chimney - Contura - Dimplex - Easyhaarden - Faber - Fair Fires - Haarden Import Holland - Hergom - Meteor - Morsø - NunnaUuni - Schmid - Stovax & Gazco - Svendsen houtkachels - Tulikivi - Wanders fires & stoves - 
Bekijk de artikelen van deze 17 merken