Profielfoto van De Openhaarden- & Plavuizenspecialist

De Openhaarden- & Plavuizenspecialist

Jol 11-17, 8243 ED LELYSTAD
maandag
Gesloten
dinsdag
12:00 - 17:30
woensdag
09:00 - 17:30
donderdag
09:00 - 17:30
vrijdag
09:00 - 17:30
zaterdag
09:30 - 16:00
zondag
Gesloten

Over ons

De Openhaarden- en Plavuizenspecialist is al sinds 1978 een familiebedrijf en staat onder leiding van vader en zoon Schutte.

Werkzaam bij u in de regio

We zijn inmiddels een vertrouwd adres in Flevoland en hebben alle werkzaamheden in eigen hand. Dat betekent dat u slechts één aanspreekpunt heeft voor de levering en installatie van een openhaard en kachel in Almere, Lelystad, Amersfoort, Utrecht en Hilversum.

Regelmatig word onze showroom vernieuwd met de laatste modellen. Hierdoor kunt u steeds nieuwe ideeën op doen.

Waarom kiest u voor ons?
Bij De Openhaarden- en Plavuizenspecialist wordt alles volledig in eigen beheer uitgevoerd. Hierdoor heeft u te maken met slechts één aanspreekpunt waar u te allen tijde terecht kunt. Dat werkt voor iedereen prettig en efficiënt.

NHK verkoop – installatie
Bent u op zoek naar een mooie haard of kachel? Dan wilt u zeker weten dat u een prima product aanschaft. En dat onder voorwaarden die voor u gunstig zijn. Een haardenzaak die is aangesloten bij de NHK verkoop-installatie (voorheen Vereniging Het Sfeerverwarmingsgilde) waarborgt die zekerheid. De NHK detaillist staat voor vakmanschap, verantwoordelijkheid en veiligheid.

Zie HIER voor meer informatie. 

 

Bezoek ook eens onze website: www.deopenhaardenspecialist.nl
Aangesloten bij

Merken

Verkoopt de volgende merken
Altech - Barbas - Bellfires - Blue Chimney - Brunner - Cadel - Charnwood - Contura - Dik Geurts - Dimplex - Dovre - DRU - Element4 - Faber - Haarden Import Holland - Hase - HAVÉ Verwarming - Hergom - Ild - Iron dog - JAcobus - Jøtul - Kalfire - Koppe - Lotus - MCZ - Meteor - Morsø - Nordic Fire - Nordpeis - NunnaUuni - Oxford Haarden - Planika - RENY - Rika - Rookgasventilator.nl - Scan - Schmid - Spartherm - Stûv - Totem - Trimline Fires - Tulikivi - Vermont Castings - Wanders fires & stoves - 
Bekijk de artikelen van deze 45 merken