Profielfoto van Van de Merwe Sfeermakers & Wooncomfort

Van de Merwe Sfeermakers & Wooncomfort

Burgemeester Jaslaan 35, 3319 AB DORDRECHT
maandag
Gesloten
dinsdag
09:00 - 17:00
woensdag
09:00 - 17:00
donderdag
09:00 - 17:00
vrijdag
09:00 - 17:00
zaterdag
10:00 - 16:00
zondag
Gesloten

Over ons

De winkel van Van de Merwe blijft nooit lang hetzelfde. Wie af en toe eens binnenkomt in de showroom, ziet dat er elke keer weer iets verandert. Zelfs Van de Merwe weet niet van te voren welke artikelen de show zullen stelen. Dat blijft een verrassing. Er is altijd vernieuwing in hun vak. Niet alleen omdat er dagelijks nieuwe artikelen binnenkomen, maar ook omdat ideeën veranderen. Nieuwe vormen, nieuwe technieken, veranderende smaak... In de winkel van Van de Merwe zie je het gebeuren.

Sfeerverwarming

De showroom van Van de Merwe is voorzien van een zeer uiteenlopend assortiment sfeerverwarming. Of je nu zoekt naar hout-, gas-, of electrische kachels, als voorzet, inbouw, of vrijhangende haard. Van de Merwe is in staat om een opstelling te tonen, voorzien van haarden uit de nieuwste collecties. Van de Merwe vertegenwoordigt onder andere de merken Helex, Barbas, Kal-fire, Faber, Dru, Rubyfires. Van de Merwe verzorgt voor jou een totaalpakket van advies tot oplevering, van mantel tot kanaal, op gecertificeerde en verantwoorde wijze.

Advies

Van de Merwe is je graag van dienst met het uitzoeken van een bijbehorende schouw, van klassiek tot modern, van hout tot de mooiste natuurstenen. Ze nodigen je daarom graag uit om een bezoek te brengen aan hun showroom waar van de Merwe verrassend veel voorbeelden heeft staan. Van de Merwe helpt je graag met het realiseren van jouw interieurideeën.

Installatietechniek

Heb je klachten of specifieke vragen over de verwarming in jouw huis? Vraag je je af of een nieuwe cv-ketel iets voor je is? Maak dan gebruik van de expertise van van de Merwe. Zij kunnen jouw cv goed inregelen, zodat alle kamers optimaal worden verwarmd en desgewenst kunnen ze jouw cv-ketel jaarlijks controleren. Een goed werkende cv-ketel verbruikt immers aanzienlijk minder energie.

De Big Green Egg

In Dordrecht is de Big Green Egg al jaren verkrijgbaar bij Van de Merwe aan de Burgemeester Jaslaan. Dankzij een speciale samenwerking krijgen kopers er sinds kort thuis een instructie bij van kok Maurice van Eden.

 

NHK verkoop – installatie
Bent u op zoek naar een mooie haard of kachel? Dan wilt u zeker weten dat u een prima product aanschaft. En dat onder voorwaarden die voor u gunstig zijn. Een haardenzaak die is aangesloten bij de NHK verkoop-installatie (voorheen Vereniging Het Sfeerverwarmingsgilde) waarborgt die zekerheid. De NHK detaillist staat voor vakmanschap, verantwoordelijkheid en veiligheid.
Klik HIER voor meer informatie. 

 

Meer informatie
Voor meer informatie bezoek ook eens onze website: www.vdmerwe.nl

Aangesloten bij

Merken

Verkoopt de volgende merken
Altech - Barbas - Bellfires - Blue Chimney - Buntfires - Charnwood - Dimplex - DRU - Faber - Haarden Import Holland - Hergom - Jøtul - Meteor - Nordic Fire - NunnaUuni - RENY - Schiedel Metaloterm - Schmid - Stovax & Gazco - Trimline Fires - Xaralyn - 
Bekijk de artikelen van deze 21 merken