Foto: dru-cv-haard-1

Kies voor de combinatie van sfeervol en energiezuinig wonen met een CV haard

Haard of kachel aanschaffen? Als houtliefhebber ligt jouw voorkeur bij een knisperend houtvuur, de comfortabele warmte en de sfeer van de haard.

Met de CV haarden en houtkachels van DRU Green Design hoef je niet in te leveren op sfeer en comfort en ga je verantwoord om met energie. Waar bij een gewone haard de haard alleen de ruimte verwarmt, zorgt een CV haard of houtkachel ook voor warmte in ruimtes waar deze niet staat.

Wat zijn de voordelen van een CV haard of kachel?

Wanneer je in een normale haard hout stookt, verwarm je daarmee alleen de ruimte waar de haard of kachel staat. De warmte die overtollig is verdwijnt via de schoorsteen naar buiten. Met CV haarden en kachels van DRU Green Design wordt de warmte opgeslagen en verspreid over het hele huis of tapwater, waardoor er geen oververhitting ontstaat in de ruimte waar de haard staat. Meer dan 50% van de warmte gaat naar de installatie. Daarnaast behoudt u een prachtig vlambeeld met de haarden en kachels van DRU Green Design. Een CV haard of houtkachel kan in combinatie met warmtepompen, CV ketels en thermische panelen worden aangesloten. Niet geheel onbelangrijk in het lijstje met voordelen is de gasrekening, welke aanzienlijk lager uitvalt na de installatie van een CV haard of houtkachel.

CV haard voor bestaande bouw of nieuwbouw

Welke type woning je ook hebt, er is altijd een geschikte CV haard of kachel te vinden voor jouw situatie. Inbouw en vrijstaande haarden zijn verkrijgbaar bij DRU Green Design. Ook kun je keuzes maken in het type vuurzicht dat je graag ziet: vanaf de voorzijde en vanaf twee kanten.
Wanneer je je huis gaat renoveren kan je voor duurzame opties kiezen. Waarbij er vaak gedacht wordt aan zonnepanelen, kan een CV haard of kachel ook zorgen voor een lagere gasrekening en levert tegelijkertijd sfeer en comfort.
Wanneer je meer rendement wilt halen uit je energie, is een CV haard of kachel een prima uitkomst. Ook in moderne woningen waar de warmtebehoefte minimaal is. De haarden gebruiken de vrijgekomen warmte van het vuur om het water van je CV en boiler te verwarmen. Hierdoor geniet je de hele dag lang van de haard.

Dik Geurts Store H2O                                Dik Geurts Forte H2O
  

Kies voor een stijlvol design met DRU Green Design

Wat jouw design wensen ook zijn, middels de verschillende haarden van DRU Green Design kan iedereen zijn droomhaard aanschaffen. Wilt u de haard inbouwen en hier van meerdere hoeken van genieten? Geen probleem! Toch liever een vrijstaande haard? Ook deze zitten in ons assortiment.

Laat je inspireren en bekijk snel ons assortiment. Nog niet al je vragen beantwoord? Bekijk dan onze veelgestelde vragen of schrijf je snel in voor een persoonlijk advies.

Meer van DRU
Reacties