Partner

Pietro e Calore

Pietro e Calore betekent 'Peter en Warmte'. Eigenaar Peter Gorter is de specialist op het gebied van hout- en pelletkachels en duurzame cv-installaties.

Website
algemene informatie

Pietro e Calore

Pietro e Calore is dé  pelletkachel specialist van Zeeland. Zij hebben ruim 15 jaar ervaring op dit specifieke vakgebied. U vindt het grootste pelletkachel assortiment van Zeeland in hun showroom aan de A58 in Heinkenszand. Afrit 36 van de snelweg. Ook in 2018/2019 wordt er weer subsidie gegeven op de pelletkachels. U krijgt minimaal €500 subsidie bij aanschaf van een pelletkachel voor in de woonkamer.

Naast de pelletkachels en pelletketels leveren en plaatsen zij ook CV-verwarmende haarden, -kachels en -ketels aan particulieren en bedrijven en beschikt over gedegen kennis en ervaring met deze technologie. 

U zoekt een alternatief voor de gas-ketel? Bij Pietro e Calore biedt pelletketels aan welke in aanmerking komen voor minimaal €2500 subsidie (zolang de ISDE subsidie beschikbaar is).  

U kunt ook bij Pietro e Calore terrecht voor een compleet duurzaam energiesysteem voor uw woning of bedrijfspand, zoals de combinatie van een hout of pellet gestookte cv-installatie gecombineerd met een zonneboiler en/of PV-panelen.

Neem contact op voor mee info of het maken van een afspraak.

 

Meer informatie

Voor meer informatie bezoek ook eens onze website

artikelen

Een cv-water verwarmende houtkachel

Een cv-water verwarmende houtkachel met houtvergassings techniek. 

Hout en pelletkachel met ingebouwde oven

Combi hout- en pelletkachel met ingebouwde oven. 

Toon alle 10 artikelen
collecties
Pietro e Calore heeft nog geen collecties geplaatst
contact
Schouwersweg 5
4451 HS Heinkenszand

0113548982RECENSIES
CONTACT
Schouwersweg 5
4451 HS Heinkenszand

0113548982