Partner

Pietro e Calore

Pietro e Calore is ruim 15 jaar de specialist op het gebied van hout en pellet cv-kachels. Duurzame cv-installaties als goed alternatief voor gasketel en warmtepomp.

Website
algemene informatie

Pietro e Calore

Pietro e Calore is dé  pelletkachel specialist van Zeeland. Zij hebben ruim 15 jaar ervaring op dit specifieke vakgebied. U vindt het grootste pelletkachel assortiment van Zeeland in hun showroom aan de A58 in Heinkenszand. Afrit 36 van de snelweg. Ook in 2018/2019 wordt er weer subsidie gegeven op de pelletkachels. U krijgt minimaal €500 subsidie bij aanschaf van een pelletkachel voor in de woonkamer.

Naast de pelletkachels en pelletketels leveren en plaatsen zij ook CV-verwarmende haarden, -kachels en -ketels aan particulieren en bedrijven en beschikt over gedegen kennis en ervaring met deze technologie. 

U zoekt een alternatief voor de gas-ketel? Bij Pietro e Calore biedt pelletketels aan welke in aanmerking komen voor minimaal €2500 subsidie (zolang de ISDE subsidie beschikbaar is).  

U kunt ook bij Pietro e Calore terrecht voor een compleet duurzaam energiesysteem voor uw woning of bedrijfspand, zoals de combinatie van een hout of pellet gestookte cv-installatie gecombineerd met een zonneboiler en/of PV-panelen.

Neem contact op voor mee info of het maken van een afspraak.

 

Meer informatie

Voor meer informatie bezoek ook eens onze website

artikelen

Speksteen pelletkachel

De Riva is een prachtig spekstenen kachel welke op houtpellets brandt.

Doorkijkhaarden

Het grootste assortiment haarden vindt u bij Pietro e Calore. Ook voor cv-water verwarmende doorkijk...

Toon alle 10 artikelen
collecties
Pietro e Calore heeft nog geen collecties geplaatst
contact
Schouwersweg 5
4451 HS Heinkenszand

0113548982RECENSIES
CONTACT
Schouwersweg 5
4451 HS Heinkenszand

0113548982