Profielfoto van Pietro e Calore

Pietro e Calore

Schouwersweg 5, 4451 HS Heinkenszand

Over ons

Pietro e Calore is ruim 15 jaar de specialist op het gebied van hout en pellet cv-kachels. En heeft het grootste assortiment hybride kachels, welke zowel op hout als op pellets kunnen branden.

Pietro e Calore

Pietro e Calore is dé  pelletkachel specialist van Zeeland. Zij hebben ruim 15 jaar ervaring op dit specifieke vakgebied. U vindt het grootste pelletkachel assortiment van Zeeland in hun showroom aan de A58 in Heinkenszand. Afrit 36 van de snelweg. 

Zoekt u een kachel die zowel op hout als op pellets kan branden? Dan hoeft u niet verder te zoeken! Pietro e Calore heeft het grootste aanbod hybridekachels (ook wel combikachels genoemd) van Nederland. 

Naast de pelletkachels en pelletketels leveren en plaatsen zij ook CV-verwarmende haarden, -kachels en -ketels aan particulieren en bedrijven en beschikt over gedegen kennis en ervaring met deze technologie. 

U kunt ook bij Pietro e Calore terrecht voor een compleet duurzaam energiesysteem voor uw woning of bedrijfspand, zoals de combinatie van een hout of pellet gestookte cv-installatie gecombineerd met een zonneboiler en/of PV-panelen.

Neem contact op voor mee info of het maken van een afspraak.

Meer informatie

Voor meer informatie bezoek ook eens onze website