Profielfoto van Noorse Haarden

Noorse Haarden

Gunningweg 5-0098072, 8072 RB Nunspeet

Over ons

Noorse Haarden, een uniek speksteenverhaal

In 2022 introduceerde Noorse Haarden duurzame speksteenkachels op de markt. Het verhaal van Noorse Haarden begon met een diepgewortelde passie voor Noorwegen en nauwe familiebanden met het gerenommeerde Noorse bedrijf Norsk Kleber. In 2023 ontstond er ook een hechte samenwerking met BluComb uit Italië, waardoor Noorse Haarden, in samenwerking met Norsk Kleber, kachels kon aanbieden die zowel hout als pellets op een zeer fraaie en schone manier kunnen verbranden.

Noorse Haarden staat bekend om haar productie van unieke speksteenkachels die niet alleen functioneel zijn, maar ook een prachtige toevoeging vormen aan elk interieur. Met een combinatie van traditie, vakmanschap en innovatie verrast Noorse Haarden met haar creaties van speksteen. De snelle groei van Noorse Haarden wordt ondersteund door haar partners Norsk Kleber en BluComb.

De nauwe samenwerking met Norsk Kleber en BluComb is van onschatbare waarde. Norsk Kleber, dat al sinds 1893 speksteenkachels ontwikkelt, geniet wereldwijd een solide reputatie voor het produceren van hoogwaardige speksteenkachels. BluComb, voortgekomen uit de Italiaanse technische universiteit in Udine, biedt een unieke, gepatenteerde pelletverbrandingstechnologie die leidt tot een zeer fraaie en schone verbranding.

Bijna alle kachels van Noorse Haarden kunnen zowel hout als pellets verbranden, mits deze optie wordt gekozen bij aankoop van de speksteenkachel. Dit geeft de eigenaar van de kachel keuzemogelijkheden en garandeert dat de kachels altijd gestookt kunnen worden, ongeacht de strengheid van emissie-eisen. De gepatenteerde BluComb-technologie zorgt voor een uitzonderlijk lage uitstoot van fijnstof, onverbrande gassen en stikstof.

Elke kachel van Noorse Haarden is uniek, met een eigen steenstructuur die de kachel bijna tot een kunstobject maakt. De schoonheid en het karakter van het speksteen komen tot leven in de designs die Noorse Haarden biedt, waardoor een warme en gezellige sfeer ontstaat in elke ruimte.

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. Je bent ook van harte welkom om onze diverse speksteenkachels in de showroom te bekijken. We maken graag vooraf een afspraak, zodat je op je gemak de kachels kunt bewonderen en wij de tijd hebben om je te informeren over de mogelijkheden.

Merken

Verkoopt de volgende merken
Bekijk de artikelen van deze 1 merken