Foto: KALFIREE-ONEprijs.jpg

Kalfire E-one wint Silver Novum Design Award

Het is de eerste award die Kalfire Fireplaces binnensleept met de nieuwe designhaard.

Kalfire Fireplaces heeft de Silver Novum Design Award 2020 in de categorie Interior Design weten binnen te slepen met haar eerste high tech designhaard: de Kalfire E-one. Het is de een na hoogst haalbare prijs die in deze categorie te winnen valt. Met een score van 86/100 viel de E-one in de prijzen. Het is de eerste award die met de Kalfire E-one is gewonnen.

Kalfire Fireplaces is ontzettend trots op het winnen van deze prijs. "Voor iedereen die hard heeft gewerkt aan de ontwikkeling van de E-one is dit een erkenning. Tot nu toe komen er veel positieve reacties op de nieuwe designhaard en zowel dealers als consumenten kunnen niet wachten tot ze de haard in de showroom of woonkamer hebben staan. Als je met een innovatief product een prijs wint, is dat nog een extra beloning." aldus Beijko van Melick, algemeen directeur van Kalfire. 


Design of the year 

Naast de verschillende prijzen die al uitgereikt zijn, wordt er nog een prijs toegekend: design of the year 2020. De prijs wordt uitgereikt aan het meest populaire design, aan de hand van het aantal stemmen dat de ontwerpen ontvangen. Stemmen kan via de ontwerp pagina, door onderaan de pagina te liken. Op 15 september 2020 wordt de winnaar bekend gemaakt.  

Kalfire E-one

Achter de schermen werd er lange tijd hard gewerkt aan de allereerste innovatieve high-tech designhaard van Kalfire. De Kalfire E-one is een designhaard voor ieder interieur. Met deze unieke, elektrische haard zijn de mogelijkheden eindeloos. In iedere woning, op iedere plek kan deze haard worden geplaatst. Er is voor deze nieuwe haard geen rookkanaal nodig, geen brandstofaanvoer, geen speciale vaste opstellingsplek en geen onderhoud. 

In een wereld waar we steeds meer op onszelf zijn, zorgt vuur voor verbinding. Vuur dat veilig, toegankelijk en duurzaam is. Zodat we ook in de toekomst van vuur en verbinding kunnen genieten. Het is de ambitie van Beijko van Melick, directeur van Kalfire Fireplaces, om die verbinding te creëren. Het viel hem op dat mensen vaak opgaan in de drukte door een stressvolle baan, druk gezinsleven, het onderhouden van sociale contacten, noem maar op. In die hectiek heb je een rustpunt nodig, een moment om tot jezelf te komen en écht te kunnen ontspannen. Waar kan dat beter dan in je eigen vertrouwde omgeving? Nu kan dat ook in iédere omgeving, in iedere ruimte.

 

Meer van Kalfire
Reacties