Een revolutionaire, ecologische haard: de E-one van Kalfire

Kalfire presenteert een duurzame high-tech designhaard voor ieder interieur met een prachtig, ultra-realistisch vlammenbeeld.

28 April 2020

Kalfire komt met een geheel nieuw, uniek product in de haardenbranche: een duurzame elektrische high-tech designhaard, de Kalfire E-one. Door het exclusief ontwikkelde ultra-realistische vuur worden alle zintuigen geprikkeld. Zien, horen en voelen komen samen in een ongeëvenaarde vuurbeleving. Daarnaast biedt de Kalfire E-one eindeloze designmogelijkheden door onafhankelijk te zijn van rookkanalen, gasaansluitingen en andere belemmeringen. De haard kan daar worden geplaatst waar hij het best tot zijn recht komt. In elk gebouw, in elke kamer, op elke plek.“

ONGEËVENAARDE VUURBELEVING

Vuur is vuur als het zichtbaar, hoorbaar en voelbaar is. De E-one is een haard met vernieuwende technologie die een ultra-realistisch vuur creëert. Alle zintuigen worden geprikkeld. De flikkering van het licht, het gloeiende hout en de kolen, de zwevende vuurdeeltjes en de speelsheid van het vlammenspel. Het geluid van het knisperend hout en de warmte van de nabijheid van de vlammen maken de beleving compleet. De unieke technieken van Kalfire’s E-one leveren een optimale sfeerbeleving rondom de haard. Daarnaast zorgen de levensechte houtstammen in de haard ervoor dat de E-one een eyecatcher is in elk interieur, ook als het vuur niet brandt.

VEILIGHEID EN GEBRUIKSGEMAK

De E-one geeft geen directe hitte af, waardoor de haard veilig is voor mens en dier, ook voor de allerkleinsten. Het vuur is niet alleen veilig, maar écht toegankelijk voor iedereen. Bovendien is de E-one gemakkelijk in gebruik: steek de stekker in het stopcontact om de haard in te schakelen en laat het vuur branden met één druk op de knop.

INNOVATIE & DUURZAAMHEID

De innovatieve gas- en houthaarden die Kalfire maakt zijn niet voor iedereen toepasbaar, want sommige mensen wonen in een appartement of woning waar geen rookkanaal of gasaansluiting is. De E-one is onafhankelijk van rookkanalen, gas aansluitingen en andere belemmeringen. De haard kan precies worden geplaatst waar hij het best tot zijn recht komt, op welke plek dan ook. Daarbij leven we in een duurzamere wereld, waar nul emissie het doel is. De Kalfire E-one maakt hiermee een statement en sluit aan op deze ontwikkelingen. Algemeen directeur Beijko van Melick was ervan overtuigd dat er een nieuw product moest komen waarmee hij de markt kon wakker schudden.

De visie van Beijko van Melick, CEO Kalfire Fireplaces: “Ergens in de wereld moest een techniek zijn die nog niet gebruikt wordt voor vuur, die een andere toepassing heeft, maar die wij wel kunnen gebruiken, voor ons doel: verbinding door vuur. Dat inzicht stond aan de basis van onze nieuwe haard: de E-one. Een vuur dat op een duurzame manier zorgt voor emotionele warmte en verbinding, op een plek waar mensen samen willen komen. Nu durf ik te zeggen dat de E-one deze belofte waarmaakt. Dat we vuur herontdekt hebben.”

Meer informatie: https://kalfire.com/e-one

Reacties