Profielfoto van Plintenfabriek.nl
Plintenfabriek.nl
De Hammen 6, 5371 MK Ravenstein
maandag
09:00 - 16:00
dinsdag
09:00 - 16:00
woensdag
09:00 - 16:00
donderdag
09:00 - 16:00
vrijdag
09:00 - 16:00
zaterdag
09:00 - 13:00
zondag
Gesloten

Duurzaam en stijlvol: Ecologische MDF-plinten van Plintenfabriek

Plinten van duurzaam MDF: De ideale combinatie van milieubewust bezig zijn en een aantrekkelijk interieurontwerp. Ze verminderen de impact op het milieu en dragen bij aan een groenere planeet.

Duurzame plinten

De plinten van De Plintenfabriek gemaakt van ecologisch MDF hebben geen toegevoegde formaldehydehars. De formaldehydehars die wordt gebruikt in vrijwel alle soorten MDF is schadelijk voor het milieu, maar kostenbesparend in de productie van MDF.

Daarom worden de meeste MDF platen verlijmd met deze hars. Onze ecologische plinten zijn vrij van deze formaldehydehars en daarom heel veel minder belastend voor het milieu.

Bij De Plintenfabriek vind je plinten van ecologisch MDF in veel verschillende modellen. In ons assortiment vind je strakke en moderne plinten, maar ook sierlijke en klassieke plinten. Zo is er altijd een plint die aansluit bij jouw woonwensen en interieurstijl.

Deze plinten zijn bij de Plintenfabriek standaard dubbel gegrond. Je kunt er ook voor kiezen om de plinten voorgelakt of afgelakt te bestellen.

Wil je de plinten of andere producten laten lakken in een andere RAL-kleur? Alles is mogelijk. Vraag daarvoor eenvoudig een offerte aan.

Plintenfabriek.nl | Maakt je project af!