Profielfoto van Plintenfabriek.nl
Plintenfabriek.nl
De Hammen 6, 5371 MK Ravenstein
maandag
09:00 - 16:00
dinsdag
09:00 - 16:00
woensdag
09:00 - 16:00
donderdag
09:00 - 16:00
vrijdag
09:00 - 16:00
zaterdag
09:00 - 13:00
zondag
Gesloten

Stevige Basis voor een Chique Presentatie: Bekijk onze Sokkels

Sokkels zijn meer dan alleen functionele standaards; ze vormen de solide basis voor het tentoonstellen van kunstwerken en meer. Ze combineren functionaliteit met elegantie en een echte eyecatcher.

Ben jij op zoek naar een sokkel, pilaar of zuil? Dan ben je bij De Sokkelfabriek, onderdeel van De Plintenfabriek, aan het juiste adres. Onze vakmensen maken van jouw idee graag werkelijkheid.

Zo dragen onze zwart gelakte sokkels bij aan een luxe uitstraling van je winkel, geven onze metalen zuilen met RVS bewerking een industriële twist aan je interieur en toveren onze pilaren je kantoor om tot een moderne werkplek.

Onze creatieve vakmensen hebben een passie voor het ontwikkelen van nieuwe toepassingen om jouw favoriete objecten, bedrijf of dienst in de spotlights te zetten. Daarom kun je bij ons kiezen uit eindeloze kleuropties, materialen en maatwerk mogelijkheden. Zo is er altijd een sokkel gemaakt voor jou!

Breng een bezoek aan onze showroom om inspiratie op te doen. Al een keus gemaakt? Bestel dan je gewenste sokkel gemakkelijk hier online.

Meer van Plintenfabriek.nl Bekijk alle