Profielfoto van Plintenfabriek.nl
Plintenfabriek.nl
De Hammen 6, 5371 MK Ravenstein
maandag
09:00 - 16:00
dinsdag
09:00 - 16:00
woensdag
09:00 - 16:00
donderdag
09:00 - 16:00
vrijdag
09:00 - 16:00
zaterdag
09:00 - 13:00
zondag
Gesloten

Vensterbanken van Plintenfabriek: Stijlvol Etaleren

Vensterbanken zijn een onmisbare aanvulling op jouw interieur. Een etalage voor woondecoratie die gezien mag worden: die prachtige collectie beeldjes, een verzameling aan planten of al je foto's.

Vensterbanken

Vensterbanken zijn een onmisbare aanvulling op jouw interieur. Een etalage voor woondecoratie die gezien mag worden: die prachtige collectie beeldjes, een verzameling aan planten of een zichtbare plaats voor je lievelingsfoto's. Jij bepaalt wat er staat. Wij zorgen dat er plek voor is met een vensterbank naar wens.

Vensterbank eerste afbeelding:

Onze vensterbanken zijn standaard aan de voor- en zijkant geprofileerd. Wij leveren onze vensterbanken met een dikte van 18, 22, 25 en 30 mm tot en met een lengte van 3,05 m. Naast de standaard afmetingen, leveren wij onze vensterbanken ook volledig op maat.

Of het nu gaat om een enkele vensterbank in je woning of bedrijfspand of een groot nieuw- of verbouwproject. Bij ons ben je altijd aan het juiste adres. Heb je een specifieke wens? Alles is mogelijk.

Plintenfabriek.nl | Maakt je project af!

Let op: Op de foto’s staat een vensterbank die reeds in het werk gezaagd is met 'oortjes'. Wanneer je een vensterbank bestelt, ontvang je deze zonder 'oortjes'. Indien gewenst, moeten deze nog in het werk gezaagd worden. Let hierop bij het inmeten. Daarnaast wordt de breedte maat genomen van de breedste freezing. Een vensterbank met schuine dagkanten of 'oortjes' bestellen is uitsluitend mogelijk inclusief inmeten en montage.