Profielfoto van Plintenfabriek.nl
Plintenfabriek.nl
De Hammen 6, 5371 MK Ravenstein
maandag
09:00 - 16:00
dinsdag
09:00 - 16:00
woensdag
09:00 - 16:00
donderdag
09:00 - 16:00
vrijdag
09:00 - 16:00
zaterdag
09:00 - 13:00
zondag
Gesloten

Zorglocatie opgefrist: Plinten en Deurlijsten van Plintenfabriek

Bij Woonzorglocatie Villa Molenenk hebben we nieuwe plinten, deurlijsten en plintneuten mogen installeren passend bij de uitstraling van de zorgvilla.

Villa Molenenk is een luxe verzorgingshuis van Domus Magnus gelegen in Deventer. De uitstraling van het pand en het omliggende landgoed maken deze zorgvilla een unieke plek om te wonen met zorg. Maar misschien nog wel belangrijker is de warme en huiselijke sfeer die binnen heerst. De Plintenfabriek heeft hieraan mogen bijdragen met de montage van onze kraalplinten, plintneuten en architraven (ook wel deurlijsten genoemd). 

Voor deze zorgvilla hebben wij de montage van de volgende producten verzorgd:

De Plintenfabriek beschikt, naast plinten, over een een breed assortiment aan metaal en houtproducten waaronder plinten, plintneuten, architraven, vensterbanken, wandplanken, wandpanelen, lijstwerk, kozijnen, plafondlijsten, lambrisering en schilders benodigdheden. Met een team van vakmensen gespecialiseerd in houtbewerking en afwerking kunnen wij je voordelig en kwalitatief maatwerk leveren in vele materiaalsoorten waaronder hout, metaal en kunststof.

Bekijk onze montage mogelijkheden. 

Plintenfabriek.nl | Maakt je project af!