Foto: Wonen_nl-Kalfie-E-one-100S

Kalfire introduceert de E-one 100S

Kalfire E-one 100S: driezijdige holografische sfeerhaard

23 April 2024

De Kalfire E-one 100S is een recent geïntroduceerde, driezijdige holografische haard ter opvolging van de het front model de E-one 100F. Deze holografische sfeerhaard projecteert levensechte 3D-holografische vlammen op realistische houtblokken, waardoor een natuurlijk vuurbeeld zonder echte verbranding ontstaat. Dit maakt de E-one 100S bijzonder milieuvriendelijk omdat het geen fossiele brandstoffen verbruikt en geen uitstoot heeft, de sfeerhaard heeft hiermee ook geen rookkanaal. Het model biedt een scala aan aanpasbare opties, waaronder een realistisch gloeibed, knisperend geluid, en Atmos Heating voor optionele verwarming. Dit high-tech apparaat is ideaal voor moderne interieurs en biedt de warmte en gezelligheid van een traditionele haard zonder de gebruikelijke nadelen. 

Een driezijdig model is geschikt als doorkijkhaard en tilt je interieur naar een hoger niveau. Bewonder het holografische vlammenspel door de zijkanten en laat je verbazen door het realistische vuur. De E-one 100S is met zijn breedte van 100cm ook perfect inzetbaar als cinewall. Kalfire E-one holografische sfeerhaarden kunnen worden aangepast aan persoonlijke voorkeuren. Onze exclusieve en gecertificeerde dealers zijn je helpende hand bij de installatie en realisatie van je droomontwerp.

Voor meer informatie bezoek ook de website van Kalfire. Uiteraard ben je ook welkom bij één van onze dealers bij jou in de buurt.