Profielfoto van Daniëls Open Haarden B.V.

Daniëls Open Haarden B.V.

Kleiweg 225-231, 3051 XK ROTTERDAM
maandag
Gesloten
dinsdag
10:00 - 17:00
woensdag
10:00 - 17:00
donderdag
10:00 - 17:00
vrijdag
10:00 - 17:00
zaterdag
10:00 - 17:00
zondag
Gesloten

Over ons

Voor iedere sfeer een passende haard. U bent op zoek naar een haard? Al bijna 45 jaar zijn we gespecialiseerd in het plaatsen van haarden. U vindt in onze 700m2 grote showroom een variatie haarden in tal van sferen en in de meest uiteenlopende stijlen. Gelijk inspiratie opdoen voor uw interieur?

Vakmanschap en maatwerk sinds 1980. Met onze showroom van meer dan 700m2 spelen wij in op de emotie, want dat is waar het om draait. Het vuur staat centraal tevens de wensen van de klant. Download hier onze emotie methode.

De afgelopen jaren hebben wij technisch complexe projecten zoals, luxe appartement complexen, restaurants, hotels en jachten voorzien van haarden compleet met rookkanalen.

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij niet alleen gericht doorvragen om tot een passende haard te komen maar ondersteunen aanvullend tevens graag op het gebied van het gehele interieur.

Wij hebben een sterk netwerk van verschillende samenwerkingspartners waardoor wij een totaalconcept kunnen bieden. Wij werken zowel nationaal als internationaal.

Inspiratieboeken


NHK verkoop – installatie
Bent u op zoek naar een mooie haard of kachel? Dan wilt u zeker weten dat u een prima product aanschaft. En dat onder voorwaarden die voor u gunstig zijn. Een haardenzaak die is aangesloten bij de NHK verkoop-installatie (voorheen Vereniging Het Sfeerverwarmingsgilde) waarborgt die zekerheid. De NHK detaillist staat voor vakmanschap, verantwoordelijkheid en veiligheid.
Zie voor meer informatie: www.stichting-nhk.nl.


Openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag 10:00 - 16:00 uur

Meer informatie
Voor meer informatie bezoek ook eens onze website: www.openhaard.nl

Aangesloten bij

Merken

Verkoopt de volgende merken
Aduro - Boley - Dik Geurts - Dimplex - DRU - Element4 - Faber - France Artisanat - Kalfire - Leenders Haardkachels - M-design - Metalfire - Planika - Rookgasventilator.nl - Skantherm - Spartherm - Wanders fires & stoves - 
Bekijk de artikelen van deze 17 merken