Partner

Daniëls Open Haarden B.V.

Voor iedere sfeer een passende haard U bent op zoek naar een haard of kachel? Al 35 jaar zijn we gespecialiseerd in het plaatsen van haarden. U vindt in onze 700m2 grote showroom bijna 100 haarden en kachels in tal van sferen en in de meest uiteenlopende stijlen. Gelijk inspiratie opdoen voor uw interieur? Bekijk het Haarden Inspiratieboek met sfeerbeelden van haarden en kachels in verschillende interieurs.

MEER TONEN
Website
algemene informatie

Vakmanschap en maatwerk sinds 1980. Met onze showroom van meer dan 700m2 spelen wij in op de emotie, want dat is waar het om draait. Het vuur staat centraal tevens de wensen van de klant. Download hier onze emotie methode.

De afgelopen jaren hebben wij technisch complexe projecten zoals, luxe appartement complexen, restaurants, hotels en jachten voorzien van haarden compleet met rookkanalen.

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij niet alleen gericht doorvragen om tot een passende haard te komen maar ondersteunen aanvullend tevens graag op het gebied van het gehele interieur.

Wij hebben een sterk netwerk van verschillende samenwerkingspartners waardoor wij een totaalconcept kunnen bieden. Wij werken zowel nationaal als internationaal.

Inspiratieboeken


NHK verkoop – installatie
Bent u op zoek naar een mooie haard of kachel? Dan wilt u zeker weten dat u een prima product aanschaft. En dat onder voorwaarden die voor u gunstig zijn. Een haardenzaak die is aangesloten bij de NHK verkoop-installatie (voorheen Vereniging Het Sfeerverwarmingsgilde) waarborgt die zekerheid. De NHK detaillist staat voor vakmanschap, verantwoordelijkheid en veiligheid.
Zie voor meer informatie: www.stichting-nhk.nl.


Openingstijden

Maandag 13:00 - 17:00 uur
Dinsdag t/m vrijdag 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag 10:00 - 16:00 uur

Meer informatie
Voor meer informatie bezoek ook eens onze website: www.openhaard.nl

artikelen

Icon Fires Commercial Grand XL Firebox

De warmteafgifte van deze haard is zeer efficiënt. Met de IFLB914-brander is deze haard helemaal co...

Element4 Club 140 O

De Element Club 140 O zorgt voor een unieke sfeer en beleving in uw huis.

Toon alle 7 artikelen
collecties
Daniëls Open Haarden B.V. heeft nog geen collecties geplaatst
contact
Kleiweg 229
3051 XK ROTTERDAM

0104223376RECENSIES
CONTACT
Kleiweg 229
3051 XK ROTTERDAM

0104223376