Profielfoto van Krul Alltech Kachels en Haarden Experience Center

Krul Alltech Kachels en Haarden Experience Center

Dokter de Vriesstraat 16, 1654 JT Benningbroek
maandag
12:00 - 17:30
dinsdag
08:30 - 17:30
woensdag
08:30 - 17:30
donderdag
08:30 - 17:30
vrijdag
08:30 - 17:30
zaterdag
10:00 - 17:00
zondag
Gesloten

Over ons

Krul Alltech kachels en haarden is sinds 2003 uitgegroeid tot een solide bedrijf met gespecialiseerde en enthousiaste medewerkers.

Krul Alltech
Onze diensten zijn veelomvattend. Persoonlijke aandacht en service staan hoog in het vaandel. Particulieren, middenstanders en bedrijven kunnen bij ons terecht op de Veken 121 in Opmeer (industrie terrein) en is er een showroom van ruim 1000 m² met meer dan 600 kachels en haarden, zowel houtkachels, gaskachels, haarden en pelletkachels. Tevens staan er ondertussen ook elektrische haarden en kachels en is tegenwoordig ook het bio-ethanol programma niet meer weg te denken .

Ook kunt u bij ons terecht voor alle voorkomende materialen en onderdelen van kachels en haarden. Krul Alltech levert een totaalpakket, het inbouwen van open haarden en kachels, aanbrengen van rookkanalen, plaatsen van stijlschouwen, en afwerken, het complete traject wordt door eigen vakmensen meestal binnen een dag uitgevoerd.

Kom eens vrijblijvend een kijkje nemen in onze prachtige showroom en geniet van al het moois wat te zien is op het gebied van sfeerverwarming.

Krul Alltech Experience Center
Dokter de Vriesstraat 16
1654 JT Benningbroek

Krul Alltech Outlet
De Veken 121
1716 KG Opmeer

Webshop: www.kachelsenhaardenwinkel.nl

NHK verkoop – installatie
Bent u op zoek naar een mooie haard of kachel? Dan wilt u zeker weten dat u een prima product aanschaft. En dat onder voorwaarden die voor u gunstig zijn. Een haardenzaak die is aangesloten bij de NHK verkoop-installatie (voorheen Vereniging Het Sfeerverwarmingsgilde) waarborgt die zekerheid. De NHK detaillist staat voor vakmanschap, verantwoordelijkheid en veiligheid.
Klik HIER voor meer informatie. 

Aangesloten bij

Merken

Verkoopt de volgende merken
Altech - Attika - Austroflamm - British Fires - Buntfires - Cadel - Charlton & Jenrick - Charnwood - Contura - Dik Geurts - DRU - Element4 - Faber - Fair Fires - HAVÉ Verwarming - Heatconnect - Heta - HWAM - Ild - JAcobus - Jydepejsen - Jøtul - Kalfire - Koppe - Leenders Haardkachels - MCZ - Morsø - Nestor Martin - Nordic Fire - Nordpeis - Olsberg - Pierres d'Henri - RENY - Rika - Rookgasventilator.nl - Rüegg - Saey - Scan - Schmid - Skantherm - Spartherm - Stovax & Gazco - TABAK design - Caframo Ecofan - Bullerjan - Trimline Fires - Tulikivi - Varde Ovne - Vermont Castings - Wanders fires & stoves - Wiking - 
Bekijk de artikelen van deze 49 merken