Partner

Denk Keramische Werkstätten/smeltvuur.nl

Denk Keramiek is een klein innovatief familiebedrijf dat in 1964 in Coburg (Duitsland) werd opgericht, en nu dus al bijna 50 jaar bestaat. Het zijn ambachtelijke pottenbakkers, die het traditionele keramiek met eigentijdse technieken en materialen weten te combineren.

Website
algemene informatie

Bedrijfsprofiel DENK

Denk Keramiek is een klein innovatief familiebedrijf dat in 1964 in Coburg (Duitsland) werd opgericht, en nu dus al bijna 50 jaar bestaat. Het zijn ambachtelijke pottenbakkers, die het traditionele keramiek met eigentijdse technieken en materialen weten te combineren. Zo vormt in het Smeltvuur de keramische smeltkroes een harmonieus geheel met hightech materialen als aluminium en glasvezels.Denk Keramiek is een klein innovatief familiebedrijf dat in 1964 in Coburg (Duitsland) werd opgericht, en nu dus al bijna 50 jaar bestaat. Het zijn ambachtelijke pottenbakkers, die het traditionele keramiek met eigentijdse technieken en materialen weten te combineren. Zo vormt in het Smeltvuur de keramische smeltkroes een harmonieus geheel met hightech materialen als aluminium en glasvezels.

Niet alleen de producten worden in Duitsland met de hand gemaakt, ook alle basismaterialen zijn door Denk zelf ontwikkeld.

Het vakmanschap is meermaals bekroond, in 2011 onder andere met de Design Plus Award en de Materialica Gold Award voor het materiaal Granicium®.
 

artikelen

Het Smeltvuur

Het Smeltvuur is hét alternatief voor (bio-)ethanol-, olie- of gelbranders. Het unieke sfe...

collecties
Denk Keramische Werkstätten/smeltvuur.nl heeft nog geen collecties geplaatst
contact
Spotvogel 9
3893 KC ZEEWOLDE

0368200309


RECENSIES
CONTACT
Spotvogel 9
3893 KC ZEEWOLDE

0368200309