Partner

Denk Keramische Werkstätten/smeltvuur.nl

Denk Keramiek is een klein innovatief familiebedrijf dat in 1964 in Coburg (Duitsland) werd opgericht, en nu dus al bijna 50 jaar bestaat. Het zijn ambachtelijke pottenbakkers, die het traditionele keramiek met eigentijdse technieken en materialen weten te combineren.

Bedrijfsprofiel DENK

Denk Keramiek is een klein innovatief familiebedrijf dat in 1964 in Coburg (Duitsland) werd opgericht, en nu dus al bijna 50 jaar bestaat. Het zijn ambachtelijke pottenbakkers, die het traditionele keramiek met eigentijdse technieken en materialen weten te combineren. Zo vormt in het Smeltvuur de keramische smeltkroes een harmonieus geheel met hightech materialen als aluminium en glasvezels.Denk Keramiek is een klein innovatief familiebedrijf dat in 1964 in Coburg (Duitsland) werd opgericht, en nu dus al bijna 50 jaar bestaat. Het zijn ambachtelijke pottenbakkers, die het traditionele keramiek met eigentijdse technieken en materialen weten te combineren. Zo vormt in het Smeltvuur de keramische smeltkroes een harmonieus geheel met hightech materialen als aluminium en glasvezels.

Niet alleen de producten worden in Duitsland met de hand gemaakt, ook alle basismaterialen zijn door Denk zelf ontwikkeld.

Het vakmanschap is meermaals bekroond, in 2011 onder andere met de Design Plus Award en de Materialica Gold Award voor het materiaal Granicium®.
 

ARTIKELEN
Nog geen artikelen geplaatst
CONTACT
Spotvogel 9
3893 KC ZEEWOLDE
0368200309
gerben@smeltvuur.nl
MEER INFORMATIE?
COLLECTIES
Nog geen collecties geplaatst
ARTIKELEN
Nog geen artikelen geplaatst
COLLECTIES
Nog geen collecties geplaatst
RECENSIES
CONTACT
Spotvogel 9
3893 KC ZEEWOLDE
0368200309
gerben@smeltvuur.nl

Je accountgegevens

Beheer deze algemene informatie (je logo, bedrijfsnaam en contactgegevens) om ervoor te zorgen dat andere mensen kunnen zien wie je bent, wat je doet en om eenvoudiger contact met je op te nemen.

Gegevens wijzigen

Contact buttons

Contactgegevens

Social Media

Jouw statistieken

Jouw statistieken