Foto: Ergosleep_Lincoln

Sleep well in boxspring Lincoln!

Laad je op voor de nieuwe dag met Ergosleep

02 Mei 2024

Slaap is niet zomaar slaap; het is optimaal tot rust komen en jezelf opladen voor de nieuwe dag. Iedereen heeft unieke voorkeuren en behoeften als het gaat om slapen, want elk lichaam is verschillend. Om het perfecte bed voor jou te vinden, wordt bij Ergosleep® jouw persoonlijke SLAAP-DNA® gemeten, zodat elk bed ergonomisch aangepast kan worden aan jouw lichaam. En het design? Dat kies jij helemaal zelf!

De Lincoln boxspring heeft een kenmerkend hoofdbord met een lichte afronding en een zadelstiksel. Hou je van strak en modern? Of kies je gezellig en warm? Door de uitgebreide keuze uit pootjes, stoffen en kleuren is deze boxspring helemaal aan te passen naar jouw stijl in de slaapkamer.

De boxspring is beschikbaar in drie verschillende lengtematen: 200 cm, 210 cm en 220 cm. Voor de breedte is er keuze uit acht maten: 80 cm, 90 cm, 100 cm, 120 cm, 140 cm, 160 cm, 180 cm en 200 cm. Hierdoor is het bed perfect af te stemmen op jouw slaapkamer en comfortbehoeften!

Ergosleep

Ergosleep® is een Belgisch merk voor bedbodems en matrassen. Alle bedsystemen, zowel voor lattenbodems als boxsprings, worden in België gemaakt door echte vakmensen die met hun oog voor detail en afwerking zorgen voor een bed van de allerhoogste kwaliteit.

De revolutionaire Ergosleep® Technology is gebaseerd op jarenlang wetenschappelijk, universitair onderzoek, diverse patenten en een continue samenwerking met experts in ergonomie. Met de 8 minuten durende SLAAP-DNA® meting in de Ergosleep® Cocoon in de winkel wordt ieders persoonlijke lichaamsprofiel gemeten, waarop de bedbodem, het matras én het kussen 100% gepersonaliseerd worden. 

Bij Ergosleep® staat ergonomie voorop, om de perfecte slaapervaring te creëren. Maar alle bedden hebben een stijlvol design en passen op die manier in verschillende interieurstijlen. 

Kijk voor meer informatie of het inplannen van een SLAAP-DNA® meting op Ergosleep Eindhoven.

Meer van Ergosleep
Reacties