Profielfoto van Ergosleep

Ergosleep

Bogaardestraat 228b, 9990 Maldegem

Over ons

Ergosleep® werd ontwikkeld op basis van medisch wetenschappelijke gegevens en kwam in een vergelijkend wetenschappelijk onderzoek als beste slaapsysteem naar voor. Bij Ergosleep® wordt de bedbodem (lattenbodem of boxspring) in de hoogte ingesteld volgens de lichaamsvorm van de slaper, zodat de bodem en de daarop liggende matras perfect op het lichaam aansluit.

Ergosleep

Slapen is, naast gezond eten en lichaamsbeweging, de derde en belangrijkste pijler voor een gezond en hopelijk lang leven. Hoe zorg je ervoor dat je goed slaapt en je batterijen iedere nacht weer heroplaadt voor alweer een nieuwe dag?

Dat is de kernvraag waardoor Ergosleep® is ontstaan. 

Immers, ieder lichaam is verschillend. Bij Ergosleep® wordt daarom de bedbodem in de hoogte ingesteld volgens de lichaamsvorm van de slaper, zodat de bodem en matras perfect op het lichaam aansluiten. Deze lichaamsvorm wordt gemeten en heet "het SLAAP-DNA®" van de slaper.

Een bed in lijn met jouw SLAAP-DNA®: ervaar het in onze belevingsstudio.

In de SLAAP-DNA® Belevingsstudio van Ergosleep® kun je het belang van een correcte ondersteuning aan den lijve ervaren. Die ondersteuning vormt de basis voor een deugddoende nachtrust. Laat Ergosleep® je gedurende 10 minuten meenemen op een boeiende ontdekkingstocht en voel dadelijk het verschil in ondersteuning tussen "een gewoon bed" en een Ergosleep® bed dat zich aanpast aan jouw lichaam

Iedere Ergosleep® verdeler heeft een SLAAP-DNA® Belevingsstudio staan waarin je je gratis kunt laten opmeten.

De finishing touch

Nu je je SLAAP-DNA kent, en je dus weet hoe het bed binnenin kan worden afgesteld op jouw maat, is het tijd om je bed ook langs de buitenkant écht te gaan samenstellen. Kies je een lattenbodem of een boxspring? Een latex- of pocketverenmatras? Kies uit een assortiment hoofdborden, stoffen en pootjes.

Het resultaat is een bed dat vanbinnen én vanbuiten helemaal aan jouw smaak is aangepast.

www.ergosleep.com