Partner

Ergosleep

Ergosleep® werd ontwikkeld op basis van medisch wetenschappelijke gegevens en kwam in een vergelijkend wetenschappelijk onderzoek als beste slaapsysteem naar voor. Bij Ergosleep® wordt elk lattenpaar in de hoogte ingesteld volgens de lichaamsvorm van de slaper, zodat de lattenbodem perfect op het lichaam aansluit.

Website
algemene informatie

Ergosleep

Ergosleep® werd ontwikkeld op basis van medisch wetenschappelijke gegevens en kwam in een vergelijkend wetenschappelijk onderzoek als beste slaapsysteem naar voor. Bij Ergosleep® wordt elk lattenpaar in de hoogte ingesteld volgens de lichaamsvorm van de slaper, zodat de lattenbodem perfect op het lichaam aansluit.

Ergosleep® biedt u de mogelijkheid om aan de hand van uw persoonlijk slaapprofiel slaapcomfort op uw maat uit te werken en dit voor zowel de lattenbodem als de boxspring. Beide kunnen bovendien luxueus naar eigen smaak aangekleed worden.

www.ergosleep.com

 

Een bed in lijn met jouw SLAAP-DNA®: ervaar het in onze belevingsstudio.

Iedereen is uniek. Waarom zouden we dan allemaal op hetzelfde bed slapen? Ergosleep® ontwikkelde een bed dat helemaal op jou is afgestemd. En dat is echt uniek. In de SLAAP-DNA® Belevingsstudio van Ergosleep® kun je het belang van een correcte ondersteuning aan den lijve ervaren. Die ondersteuning vormt de basis voor een deugddoende nachtrust. Laat Ergosleep® u meenemen op een boeiende ontdekkingstocht. In een bed dat naadloos jouw lichaamsprofiel of SLAAP-DNA® volgt.

Relax en geniet!
Klaar voor een unieke ervaring? Voor we jekunnen laten beleven hoe een bed aanvoelt dat helemaal op jouw slaapprofiel is afgestemd, houden we rekening met je persoonlijke gegevens en bijzondere voorkeuren (oa. je favoriete slaaphouding). Zo wordt de ondersteuning maximaal op jouw lichaam afgestemd.

Ga rustig liggen
Tijd voor de échte beleving. Je gaat "in bed", zoals elke avond. Alhoewel dit niet jouw bed is, zal het allerminst vreemd aanvoelen. Integendeel! Terwijl je neerligt, kom je meer te weten over het belang van een goede nachtrust. Het slaapsysteem van Ergosleep® wordt aangepast aan je lichaam. En daar vaart je nachtrust wel bij.

Digitale Meting van jouw SLAAP-DNA®
Terwijl je ontspannen geniet van een leuke mediavoorstelling worden de nodige metingen uitgevoerd en wordt je persoonlijke slaapprofiel (SLAAP-DNA®) vastgelegd. Uiteraard houdt het systeem ook rekening met je verschillende slaaphoudingen, want zelfs als je rustig slaapt, verander je onbewust van houding.

Een overweldigende ervaring
Nu het bed jou "kent", kunnen we je echt laten voelen wat het verschil is tussen een "gewoon" bed en een op jouw lichaamsprofiel afgestemde Ergosleep®. Alle drukpunten zijn weggenomen. Je wordt volledig gedragen. Terwijl we je laten ontspannen, word je vanzelf helemaal ZEN.

De finishing touch
Je zal niet de eerste zijn die het jammer vindt dat de beleving hier eindigt. Je krijgt van ons een document met daarop jouw SLAAP-DNA® en ons gefundeerd advies. Aan de hand daarvan kun je jouw bed samenstellen: een lattenbodem of een boxspring, het type matras, het hoofdkussen, enz. En ook de aankleding van jouw bed kun je op je eigen smaak afstemmen door een persoonlijke keuze uit het brede gamma hoofdborden, stoffen, pootjes en toebehoren. Zo kan je bed, van binnen én van buiten, helemaal aan jouw smaak worden aangepast.

www.ergosleep.com

artikelen

Gezond slapen: waar moet je op letten?

Onze ruggengraat wordt de hele dag zwaar op de proef gesteld. 's Nachts kan onze wervelkolom volledi...

Pak je huisstofmijtallergie aan met Alpura®!

Last van huisstofmijtallergie? Dan zullen je symptomen vooral in de herfst en winter sterker zijn. O...

Toon alle 16 artikelen
collecties
Ergosleep heeft nog geen collecties geplaatst
contact
Bogaardestraat 228b
9990 Maldegem

+32 50 72 99 70RECENSIES
CONTACT
Bogaardestraat 228b
9990 Maldegem

+32 50 72 99 70