Profielfoto van Van Veldhuizen Slapen En Wonen

Van Veldhuizen Slapen En Wonen

Garderbroekerweg 146, 3774 JH Kootwijkerbroek
maandag
Gesloten
dinsdag
09:00 - 18:00
woensdag
09:00 - 18:00
donderdag
09:00 - 18:00
vrijdag
09:00 - 21:00
zaterdag
09:00 - 17:00
zondag
Gesloten

Over ons

Dankzij de gevarieerde collectie een verrassing voor dag en nacht... Van Veldhuizen Slapen & Wonen is gevestigd in een markant pand met een authentieke stijl, in een landelijke omgeving.

Slapen? Da’s vakwerk!

Van een slaapkamer die is ingericht door Van Veldhuizen Slapen & Wonen, hebt u dag en nacht plezier. De essentie van slapen is zorgen dat u uitgerust wakker wordt. Daar weten we als lid van het Slaapgilde alles van (Slaapgilde is een keurmerk voor streng geselecteerde slaapspeciaalzaken). Het design van onze boxsprings en ledikanten belooft dan ook meer dan alleen een oogstrelende slaapkamer. Maximaal comfort, daar gaat het om. Daarom geven we samen met u veel aandacht aan de keuze voor een nieuw slaapsysteem.

We inventariseren uw persoonlijke slaapgewoonten en wensen. We onderzoeken uw ideale drukverdeling, ondersteuning, vochttransport, lighouding en stabiliteit. Daarbij houden we rekening met uw fysieke eigenschappen.
Het resultaat is een doordachte keuze voor een passend slaapsysteem. Passend bij u, passend bij uw budget. Een slaapsysteem waarop uw wervelkolom zich ’s nachts kan herstellen van de dagelijkse belasting.

Entourage

Het pand waarin Van Veldhuizen Slapen & Wonen is gevestigd, verraadt stijl en vakmanschap. En dat is precies wat we voor ogen hadden bij de grootscheepse verbouwing in 2008. De architect heeft gekozen voor een ontwerp met klassieke elementen en een vorstelijke, uitnodigende entree. Heel gastvrij, precies zoals we u graag ontvangen. Het pand heeft de allure van een villa in klassieke stijl, maar is tegelijk eigentijds. En ook dat is niet toevallig: onze collectie slaapmeubelen varieert van landelijk tot modern.

Of u nu komt voor een oriënterend rondje of met concrete plannen: we laten u graag kennismaken met onze koffiecorner. Neemt u de tijd voor uw bezoek? Wij doen het ook. Namens ons team slaapadviseurs hartelijk welkom!

Bent u binnenkort onze gast?

Ze komen uit de buurt, uit de verre omtrek, zelfs uit het hele land. Mensen die sfeervol willen slapen en wonen. Mensen zoals u, die hun interieur met zorg inrichten en zich daarbij graag laten inspireren in een royale showroom. Ze zijn te gast bij Van Veldhuizen Slapen & Wonen in Kootwijkerbroek. Dankzij de gevarieerde collectie een verrassing voor dag en nacht...

Van Veldhuizen Slapen & Wonen is gevestigd in een markant pand met een authentieke stijl, in een landelijke omgeving. U kunt gratis voor de deur parkeren. Doe op deze website een eerste indruk op en kom langs. U bent hartelijk welkom!

U kunt meer informatie terug vinden in onze website

Merken

Verkoopt de volgende merken
Ergosleep - 
Bekijk de artikelen van deze 1 merken