Profielfoto van Slaaphof Harderwijk

Slaaphof Harderwijk

Deventerweg 2, 3843 GD Harderwijk
maandag
Op afspraak
dinsdag
09:00 - 17:30
woensdag
09:00 - 17:30
donderdag
09:00 - 17:30
vrijdag
09:00 - 20:00
zaterdag
09:00 - 17:00
zondag
Gesloten

Over ons

Ontdek het Geheim van Gezond Slapen ervaar het zelf in onze showroom! Dé SlaapSpecialist van Nederland · Altijd advies op maat · Unieke showroom

Bij Slaaphof houden we niet van mooie verhalen, maar wel van het geven van persoonlijk en bruikbaar advies. Immers, de nachtrust is de basis van een gezond leven. De aankoop van een verkeerd slaapsysteem kan veel klachten geven op korte, maar ook op langere termijn. En dat is natuurlijk niet gewenst. Bij Slaaphof beseffen we dat u uw rug aan ons advies toevertrouwd en dat u hoge eisen stelt aan uw nachtrust. Daarom nemen we onze voorlichting dan ook héél serieus.

Bij Slaaphof staan niet de bedden, maar de nachtrust van u centraal. U bent de basis van waaruit wij werken.

Bij Slaaphof werken wij vanuit de normen en waarden die je kunt vinden in de Bijbel. Dit vormt voor ons de drijfveer waarom we werken zoals we werken. Wij hebben de overtuiging dat we met eerlijk zaken doen een boterham kunnen verdienen en een goede verstandhouding met klant en leverancier kunnen realiseren.

Merken
Wij zijn officieel dealer van de volgende merken
Avek - Aya of Sweden - Eastborn - Ergosleep - Hülsta - Mattsons - Profine - Recor Bedding - Schramm - Somnus - Swissflex - Tempur. 

Maak een afspraak in de showroom
U schaft niet iedere dag een boxspring aan. Goed advies is belangrijk. We willen daarom de tijd voor u nemen. U kunt zonder afspraak langskomen in de showroom. Wilt u er zeker van zijn dat een expert de tijd kan nemen? Maak dan een afspraak.

Slaaphof
Deventerweg 2
3843 GD Harderwijk
0341 410164
info@slaaphof.nl
I www.slaaphof.nl 


Meer informatie
Voor meer informatie bezoek onze website

Merken

Verkoopt de volgende merken
AVEK - Aya of Sweden - Ergosleep - Mattsons - Sofiben - 
Bekijk de artikelen van deze 5 merken