Profielfoto van AVEK

AVEK

Postbus 30, 923O AA Surhuisterveen

Over ons

Avek is een Nederlandse producent van hoogwaardige boxsprings, matrassen, spiraalbodems en ruimtebesparende bedden. Vakmanschap in bedden sinds 1927.

Sinds 1927 maken wij hoogwaardige bedden en matrassen in onze fabriek in het Friese Surhuisterveen. Het motto van oprichter Roelf Kok, Arbeid Vlijt En Kwaliteit, is nog steeds een belangrijk uitgangspunt. Onze kennis en ervaring ontwikkelt zich al drie generaties lang. Elk product maken we met aandacht en controleren we voordat het naar de klant gaat.   Ieder mens is uniek. Daarom biedt Avek een breed scala aan mogelijkheden. Met keuze uit verschillende hardheden, comfortniveau's, afmetingen, verstelbaarheid, stoffen en ontwerpen, creeer je jouw eigen bed op maat. Nadat je samen met de dealer je bed hebt samengesteld, maken onze vakmensen deze op maat in onze eigen fabriek.   Als het om het maken van bedden gaat, zijn alleen de beste materialen voor ons goed genoeg. Ventilerende materialen, rijke stoffen en innovatieve, duurzame veringen: ze vormen de basis van ieder Avek slaapsysteem. Wij maken uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen. Dat is voor ons een bewuste keuze. Zo kunnen we het comfort en de duurzaamheid van al onze boxsprings, matrassen en bedden garanderen.

De gehele productie van al onze slaapsystemen hebben we in eigen hand en huis. Welk bed of matras je ook kiest, wij garanderen jarenlang gezond slaapcomfort. Jouw nachtrust is onze missie. Met Avek kies je voor een betrouwbaar Nederlands product. Wij staan samen met onze vakmensen klaar om het bed van jouw dromen te maken. Want je slaapt tenslotte toch het lekkerst op je eigen Avek bed.   Meer informatie? avek.nl
         

Aangesloten bij