Profielfoto van Morgana Leek

Morgana Leek

Zernikelaan 6, 9351 VA Leek
maandag
Gesloten
dinsdag
10:00 - 17:30
woensdag
10:00 - 17:30
donderdag
10:00 - 17:30
vrijdag
10:00 - 17:30
zaterdag
10:00 - 17:00
zondag
Gesloten

Over ons

Wil jij echt waarde kunnen creëren zowel voor een organisatie als voor jezelf?

Welkom bij beddenzaak Morgana Leek

Deze Morgana beddenzaak is onderdeel van Kort Woonkomfort, al ruim 50 jaar een begrip in de omgeving. De ruime showroom bevindt zich langs de A7 en is dus goed bereikbaar, bijvoorbeeld vanuit Groningen. Laat je inspireren door de uitgebreide collectie aan bedden, boxsprings en kasten. De ervaren slaapadviseurs staan voor je klaar om met jou de best persoonlijke slaapoplossing te vinden.

Persoonlijk slaapadvies

Bij de zoektocht naar een nieuw bed starten we altijd met de slaaptest. Met deze 8 minuten durende test brengen we je jouw SLAAP-DNA® in kaart. Zo weet de slaapadviseur welke ondersteuning jouw lichaam nodig heeft en welke bedbodem, matras en hoofdkussen daar het beste bij passen. Aan de hand van dit resultaat, jouw comfort- en stijlwensen en de investering die je zou willen doen, komen we tot een compleet bed waarop jij de komende 10 tot 15 jaar goed en gezond slaapt.

Afspraak maken bij beddenwinkel Morgana Leek

Wij nemen graag de tijd om je persoonlijk te kunnen helpen en adviseren. Onze beddenwinkel in Leek is dinsdag t/m zondag geopend. Wil je er zeker van zijn dat één van onze enthousiaste en deskundige slaapadviseurs voor je klaar staat? Maak alvast een afspraak!


Merken

Verkoopt de volgende merken
Bekijk de artikelen van deze 2 merken