Profielfoto van Morgana

Morgana

Over ons

Morgana - Goed & Gezond slapen

Wie is Morgana?
Wij weten dat een goede en gezonde nachtrust een positief effect heeft op ieders leven. Daarom gaan we samen met jou op zoek naar de best persoonlijke slaapoplossing, afgestemd op jouw eigen lichaamsprofiel, om zo jouw nachtrust te optimaliseren en je in staat te stellen het maximale uit de dag te halen. Middels een slaaptest laten we je ervaren wat een goede en gezonde nachtrust daadwerkelijk kan betekenen voor jouw kwaliteit van leven. Dit is niet zomaar een verhaal, maar een wetenschappelijk onderbouwd feit.

Samen met onze medewerkers willen ook wij het maximale uit onze dag halen. Niet alleen door onze goede en gezonde nachtrust, maar ook door een cultuur te creëren van continue groei en ontwikkeling in een positieve en tegelijkertijd eerlijke omgeving. Iedere dag willen we weer leren om nog beter te kunnen luisteren naar de wensen en behoeften van onze klanten en hoe deze te vertalen naar een optimaal nachtelijk herstel. Daarom hebben wij de beste slaapadviseurs van Nederland.

Deze cultuur dragen we verder uit in onze service; de tijd en aandacht die we jouw als klant geven ook na aankoop van jouw product, zodat je niet alleen vandaag, maar ook morgen en overmorgen goed en gezond slaapt. De continue positieve feedbackstroom van onze klanten, de klanten die onze bestaande klanten voor ons aanwerven en de klanten die zich belangeloos beschikbaar stellen voor onze communicatie geven ons de energie om dit geheel iedere dag weer verder uit te bouwen. Zo maken we samen het verschil in het creëren van een positievere wereld.

Meer infomatie
Voor meer informatie bezoek ook eens onze website en/of ga langs bij één van onze verkooppunten