Profielfoto van Morgana Hendrik-Ido-Ambacht

Morgana Hendrik-Ido-Ambacht

Veersedijk 89, 3341 LL Hendrik-Ido-Ambacht
maandag
Gesloten
dinsdag
09:30 - 17:30
woensdag
09:30 - 17:30
donderdag
09:30 - 17:30
vrijdag
09:30 - 21:00
zaterdag
09:30 - 17:00
zondag
Gesloten

Over ons

Doe de slaaptest en ervaar in 8 minuten tijd wat 10 jaar goed en gezond slapen voor jou kan betekenen.

Welkom bij beddenzaak Morgana Hendrik-Ido-Ambacht

Beddenzaak de Heer Morgana Slaapkamers is gevestigd in Hendrik-Ido-Ambacht, tussen Ridderkerk en Zwijdrecht, aan de Veersedijk 89. Al sinds 1984 is dit familiebedrijf gespecialiseerd in het adviseren van de best persoonlijke slaapoplossingen. Inmiddels staat de derde generatie aan het roer: Teunis en Arjen. Ontmoet ze in de grootste Morgana winkel van Nederland en laat je inspireren door een showroom van 2000 m². Hier vind je een uitgebreide collectie aan bedden, boxsprings en maatwerkkasten. Maar ook een groot assortiment aan dekbedovertrekken, moltons, hoeslakens, plaids en spreien. 

Persoonlijk slaapadvies

Bij de zoektocht naar een nieuw bed starten we altijd met de slaaptest. Met deze 8 minuten durende test brengen we je jouw SLAAP-DNA® in kaart. Zo weet de slaapadviseur welke ondersteuning jouw lichaam nodig heeft en welke bedbodem, matras en hoofdkussen daar het beste bij passen. Aan de hand van dit resultaat, jouw comfort- en stijlwensen en de investering die je zou willen doen, komen we tot een compleet bed waarop jij de komende 10 tot 15 jaar goed en gezond slaapt.

Afspraak maken bij beddenwinkel Morgana Hendrik-Ido-Ambacht

Wij nemen graag de tijd om je persoonlijk te kunnen helpen en adviseren. Onze beddenwinkel in Hendrik-Ido- Ambacht is dinsdag t/m zaterdag geopend. Wil je er zeker van zijn dat één van onze enthousiaste en deskundige slaapadviseurs voor je klaar staat?  Maak alvast een afspraak!

Aangesloten bij

Merken

Verkoopt de volgende merken
Ergosleep - 
Bekijk de artikelen van deze 1 merken