Profielfoto van Morgana Utrecht

Morgana Utrecht

Kaap de Goede Hooplaan 60, 3526 AR Utrecht
maandag
12:00 - 17:00
dinsdag
10:00 - 17:00
woensdag
10:00 - 17:00
donderdag
10:00 - 17:00
vrijdag
10:00 - 17:00
zaterdag
10:00 - 17:00
zondag
11:00 - 17:00

Over ons

In het oud Welsh, betekent Morgana: de energie die een nacht goed en gezond slapen zou moeten opleveren

Welkom bij beddenzaak Morgana Utrecht

 

Deze Morgana beddenzaak is gevestigd op de woonboulevard in Utrecht, vlak bij de wijk Kanaleneiland, langs de A12. Dat vraagt om een dagje woonshoppen! Laat je in de ruime showroom inspireren door de uitgebreide collectie aan bedden, boxsprings en kasten. En ervaar de meerwaarde van persoonlijke advies. De enthousiaste slaapadviseurs, sommigen met al meer dan 15 jaar ervaring in een beddenspeciaalzaak, denken graag met je mee.  

Persoonlijk slaapadvies

Bij de zoektocht naar een nieuw bed starten we altijd met de slaaptest. Met deze 8 minuten durende test brengen we je jouw SLAAP-DNA® in kaart. Zo weet de slaapadviseur welke ondersteuning jouw lichaam nodig heeft en welke bedbodem, matras en hoofdkussen daar het beste bij passen. Aan de hand van dit resultaat, jouw comfort- en stijlwensen en de investering die je zou willen doen, komen we tot een compleet bed waarop jij de komende 10 tot 15 jaar goed en gezond slaapt.

U kun meer informatie terug vinden in onze websit

Afspraak maken bij beddenwinkel Morgana Utrecht

Wij nemen graag de tijd om je persoonlijk te kunnen helpen en adviseren. Onze beddenwinkel in Utrecht is alle dagen van de week geopend. Wil je er zeker van zijn dat één van onze enthousiaste en deskundige slaapadviseurs voor je klaar staat?  Maak alvast een afspraak!

U kun meer informatie terug vinden in onze website

Merken

Verkoopt de volgende merken
Ergosleep - 
Bekijk de artikelen van deze 1 merken