Profielfoto van Morgana Breda

Morgana Breda

Kruisvoort 34, 4814 RZ Breda
maandag
10:00 - 17:00
dinsdag
10:00 - 17:00
woensdag
10:00 - 17:00
donderdag
10:00 - 17:00
vrijdag
10:00 - 17:00
zaterdag
10:00 - 17:00
zondag
11:00 - 17:00

Over ons

In het oud welsh, betekent Morgana:de energie die een nacht goed en gezond slapen zou moeten opleveren.

Welkom bij beddenzaak Morgana Breda

Je vindt deze Morgana beddenzaak op de Woonboulevard Breda XXL, de grootste openluchtboulevard van Nederland. Ideaal voor een dagje woonshoppen. Loop eens binnen in onze prachtige showroom en laat je inspireren door de uitgebreide collectie aan bedden, boxprings en bedtextiel. Ervaar de meerwaarde van persoonlijke advies en stel samen met een deskundige slaapadviseur jouw best persoonlijke slaapoplossing samen. 

Persoonlijk slaapadvies

Bij de zoektocht naar een nieuw bed starten we altijd met de slaaptest. Met deze 8 minuten durende test brengen we je jouw SLAAP-DNA® in kaart. Zo weet de slaapadviseur welke ondersteuning jouw lichaam nodig heeft en welke bedbodem, matras en hoofdkussen daar het beste bij passen. Aan de hand van dit resultaat, jouw comfort- en stijlwensen en de investering die je zou willen doen, komen we tot een compleet bed waarop jij de komende 10 tot 15 jaar goed en gezond slaapt.

Afspraak maken bij beddenwinkel Morgana Breda

Wij nemen graag de tijd om je persoonlijk te kunnen helpen en adviseren. Onze beddenwinkel in Breda is alle dagen van de week geopend. Wil je er zeker van zijn dat één van onze enthousiaste en deskundige slaapadviseurs voor je klaar staat? Maak alvast een afspraak!


Merken

Verkoopt de volgende merken
Ergosleep - 
Bekijk de artikelen van deze 1 merken