Profielfoto van Morgana Veenendaal

Morgana Veenendaal

Einsteinstraat 1, 3902 HN Veenendaal
maandag
10:00 - 17:30
dinsdag
10:00 - 17:30
woensdag
10:00 - 17:30
donderdag
10:00 - 17:30
vrijdag
10:00 - 21:00
zaterdag
10:00 - 17:30
zondag
Gesloten

Over ons

Doe de slaaptest en ervaar in 8 minuten tijd wat 10 jaar goed en gezond slapen voor jou kan betekenen.

Welkom bij beddenzaak Morgana Veenendaal

Deze Morgana beddenzaak is gevestigd in Woonwinkel Eijerkamp aan de Einsteinstraat in Veenendaal. Dat vraagt om een dagje woonshoppen! Laat je in de ruime showroom inspireren door de uitgebreide collectie aan bedden, boxsprings en kasten. En ervaar de meerwaarde van persoonlijk advies. Morgana Veenendaal is een echt familiebedrijf met enthousiaste en deskundige slaapadviseurs. Al in 1872 fietste betovergrootvader Gerbrand Verrij op zijn bakfiets door de Hoeksche waard om onder andere bedlinnen te verkopen.   

Persoonlijk slaapadvies

Bij de zoektocht naar een nieuw bed starten we altijd met de slaaptest. Met deze 8 minuten durende test brengen we je jouw SLAAP-DNA® in kaart. Zo weet de slaapadviseur welke ondersteuning jouw lichaam nodig heeft en welke bedbodem, matras en hoofdkussen daar het beste bij passen. Aan de hand van dit resultaat, jouw comfort- en stijlwensen en de investering die je zou willen doen, komen we tot een compleet bed waarop jij de komende 10 tot 15 jaar goed en gezond slaapt.

Afspraak maken bij beddenwinkel Morgana Veenendaal

Wij nemen graag de tijd om je persoonlijk te kunnen helpen en adviseren. Onze beddenwinkel in Veenendaal is maandag t/m zaterdag van 10:00 tot 17:30 geopend. Wil je er zeker van zijn dat een van onze enthousiaste en deskundige slaapadviseurs voor je klaar staat? Maak alvast een afspraak!

Aangesloten bij

Merken

Verkoopt de volgende merken
Ergosleep - 
Bekijk de artikelen van deze 1 merken