Infinite SPA XTRA met 4/6/8 zitplaatsen

Een eigen spa hebben is nu voor iedereen bereikbaar, zelfs in een kleine tuin kun je genieten van een heerlijke spa sessie met de Infinite® SPA.

Geniet na een lange dag of inspannende week van een heerlijk moment in je spa, gewoon in je eigen huis of tuin!

De Infinite® SPA XTRA is een range van Infinite® SPA en geschikt voor 2 tot 8 personen. Deze opblaasbare spa’s zijn eenvoudig op te zetten en te plaatsen, nemen weinig ruimte in en kunnen ook zo weer worden opgeborgen. Door het automatische oppompsysteem is de spa binnen 5 minuten opgeblazen en klaar voor gebruik. Dankzij het digitale en compleet in de wand geïntrigeerde bedieningspaneel, kun je de Infinite® SPA heel eenvoudig bedienen.

De Infinite® SPA XTRA is voorzien van een hoogwaardig geïntegreerd filtersysteem en motorblok. De spa wordt geleverd met een thermisch grondzeil, een isothermisch afdekzeil van gelaagd PVC met gespen, een transportzak en een reparatieset. De onderkant van het afdekzeil is van aluminium, zodat de temperatuur op peil blijft. Het instapmodel van de Infinite® SPA XTRA heeft een inhoud capaciteit van 800 liter en is voorzien van 120 jets.

Voor nog meer comfort in je Infinite® SPA zijn er verschillende accessoires beschikbaar, waaronder een hoofdsteunen, drinkbekerhouders en sfeervolle spot ledverlichting.

De Infinite® SPA is een product van Outside Living en is in Nederland verkrijgbaar bij geselecteerde tuincentra, bouwmarkten en webwinkels.

Kijk voor meer informatie op www.outsideliving.com