Foto: GLORIA_Thermoflamm_bio_Comfort_Plus_Live

Duurzaam onkruid verwijderen met de Thermoflamm Bio serie van GLORIA

Met de GLORIA Thermoflamm Bio verwijder je duurzaam en snel ongewild groen.

24 April 2024

Periodes van zon, afgewisseld met een regenbui: het succesrecept voor weer een flinke partij onkruid. Met de GLORIA Thermoflamm Bio verwijder je duurzaam en snel ongewild groen. Deze onkruidbrander op gas werkt niet alleen milieuvriendelijk en veilig maar voorkomt ook de bekende spierpijn dankzij het ergonomische ontwerp.

De serie omvat verschillende varianten, zoals de GLORIA Thermoflamm Bio Professional Plus voor grotere stukken tuin en de Bio Comfort Plus voor kleinere of lastig te bereiken oppervlakten. De Thermoflamm hitte dringt diep in de wortels door, waardoor de celvloeistof snel stolt en de celwanden barsten, waardoor onkruid snel verwijderd wordt.

GLORIA Thermoflamm Bio Professional Plus

De GLORIA Thermoflamm Bio wordt met een 5 meter lange slang aangesloten op een gasfles. De krachtige vlam bereikt een temperatuur tot 1.000°C, zodat onkruid op opritten of tussen tegels binnen een mum van tijd verdwijnt, zonder gebruik van chemische middelen. Dankzij een lengte van 94 cm kan er met de Thermoflamm Bio Professional Plus rechtopstaand gewerkt worden en voorkom je spierpijn. Na gebruik wordt het verhitte apparaat in de meegeleverde standaard geplaatst zodat deze veilig af kan koelen. Verkoopprijs inclusief 5 meter slang en drukregelaar € 74,45.

GLORIA Thermoflamm Bio Comfort Plus

De GLORIA Thermoflamm Bio Comfort Plus is een onkruidbrander met verwisselbaar gasflesje zodat hij geschikt is voor kleinere tuinen of lastig bereikbare plekken. Met een vlamtemperatuur tot 1.000° C verwijdert hij onkruid effectief en langdurig. Uitgerust met een automatisch ontstekingsmechanisme is de bediening eenvoudig en veilig - een zo groot mogelijke veiligheidsafstand tot de vlam is gegarandeerd. Bovendien is het apparaat uitgerust met een comfortabele softgrip in het handvat. Dankzij de lengte van 97 cm kan onkruid gemakkelijk rechtopstaand worden verwijderd. Tip: je kunt de brander ook gebruiken om een barbecue met houtskool mee aan te maken. Verkoopprijs inclusief gasflesje € 44,95.

De GLORIA Thermoflamm Bio serie bevat ook twee elektrische modellen met een stekker. Een overzicht van de hele serie is vinden op https://www.gloriagarten.de/nl/.

Het GLORIA assortiment is te koop bij onder andere Welkoop, Boerenbond, Tuinland, TC Coppelmans, TC de Bosrand, Hornbach, Bauhaus en de betere tuin- en webwinkels.

Reacties