Foto: LELAPIN-DETAIL03

Stijlvol genieten tijdens Moederdag met Le Lapin

De elektrische waterkoker van Le Lapin is het ideale Moederdag geschenk voor de theeleuten, keukenprinsessen, design lovers en interieur fanaten.

26 April 2024

Dat keukenapparatuur enkel functioneel en praktisch moet zijn is allang achterhaald. Het oog wil ook wat. Dat bewees Nikolaï Carels al toen hij in 1990 de harten van vele Nederlanders veroverde met zijn fluitketelontwerp ‘Le Lapin’. Menig moeder (en inmiddels misschien oma) zal zich de iconische fluitketel, waarmee Nikolaï de vijfde editie van de HEMA-ontwerpwedstrijd won, nog herinneren of zelfs in eigen keuken hebben gehad.

De elektrische waterkoker van Le Lapin is een ode aan het geliefde fluitketelontwerp uit de jaren negentig. Door het stoere design - gemaakt van hoogwaardige materialen - is de waterkoker niet alleen een praktische, maar vóóral ook een stijlvolle toevoeging aan de keuken van iedere moeder. Dit wordt bevestigd door de ontvangst van prestigieuze prijzen; tijdens de Dutch Design Week in oktober 2023 werd het ontwerp bekroond met een GIO Award en in februari 2024 ontving het eveneens de Internationale iF Design Award.

Le Lapin

Puur design, pure smaak

De elektrische variant van de Le Lapin is opnieuw een geliefd design en gemaakt van hoogwaardige materialen. De handgreep van de stijlvolle waterkoker is gemaakt van echt bamboehout en de behuizing van de waterkoker is volledig vervaardigd uit roestvrij staal waardoor het water 100% puur blijft. Naast een stijlvolle vormgeving heeft het ontwerp een innovatief vul-, schenk- en filtratiesysteem, wat bijdraagt aan een moeiteloze gebruikerservaring. 

De elektrische waterkoker van Le Lapin is online verkrijgbaar voor €149,95 via lelapin.eu en Bol.com. Daarnaast is Le Lapin ook verkrijgbaar bij de kookwinkels van Oldenhof (Den Haag, Zwolle, Amersfoort, Hilversum en Maastricht), bij K'OOK (Wormerveer) en bij Van Manen aan tafel (Leiden). 

Reacties