Tomado TWK1704S Waterkoker RVS

Met deze waterkoker TWK1704S van Tomado zet je elke dag een lekker warm kopje thee

Met deze waterkoker TWK1704S van Tomado zet je elke dag een lekker warm kopje thee. Deze snoerloze waterkoker warmt snel op dankzij het hoge vermogen en is met het hoogwaardig RVS design een lust voor het oog. Met een inhoud van 1,7 liter kan je genoeg thee zetten voor een enkel glas, een high tea of een zondagse brunch. De waterkoker heeft een eenvoudig afleesbare waterniveau indicator en slaat automatisch af wanneer het water is gekookt. Je kunt de thee eenvoudig uitschenken en of je nu kiest voor verse munt of rooibos, met deze waterkoker kan je experimenteren met alle soorten thee!

Productvoordelen van de Tomado TWK1704S:
? Inhoud: 1,7 liter
? 2200 Watt vermogen
? RVS design
? Uitneembaar anti-kalkfilter
? 360° draaibaar
? Droogkookbeveiliging
? Waterniveau indicator
? 2 jaar garantie bij Tomado

Roestvrijstalen design
Je creëert met deze RVS waterkoker een industriële en robuuste sfeer in je keuken. Dit is mooi te combineren met andere roestvrijstalen apparaten in je keuken, zoals een koffiezetapparaat. Het water wordt door het materiaal sneller warm en blijft ook langer warm na het koken. Houd er daarom rekening mee dat een RVS waterkoker redelijk warm wordt aan de buitenkant.

Makkelijk te gebruiken
De waterkoker is in iedere positie eenvoudig op te tillen en weer terug te zetten, dankzij het 360° draaibare basisstation. Hierdoor is de waterkoker uitermate geschikt voor zowel links- als rechtshandige. Het handige indicatielampje in de aan-uitknop brandt als de waterkoker ingeschakeld is. Zodra het water kookt schakelt de waterkoker vanzelf uit en weet je dat je het water kunt uitschenken. De waterkoker heeft een "cool touch" handgreep waardoor je bij het uitschenken je handen niet verbrandt. Na het gebruik is het snoer eenvoudig onder het basisstation op te bergen, zodat je keuken er altijd opgeruimd uitziet.

Capaciteit
Dankzij de krachtige 2200 Watt thermostaat heb je binnen een mum van tijd kokend water. Met een inhoud van 1,7 liter kook je genoeg water voor 6 a 7 kopjes tegelijk. Het waterniveau is eenvoudig af te lezen aan de achterkant van de waterkoker. Zo verspil je geen water als je gewoon één kopje thee wilt zetten.

Veilig in gebruik
Zet je de waterkoker aan zonder dat er water in zit? Dan zorgt de droogkookbeveiliging ervoor dat waterkoker automatisch uitschakelt. Laat de waterkoker even afkoelen voordat je hem weer gebruikt. Daarnaast is de waterkoker beschermd tegen oververhitting. Zodra het water kookt schakelt de waterkoker vanzelf uit. De beveiliging zorgt ervoor dat je de waterkoker nooit per ongeluk stuk kookt.