Tomado TTB1501B - Blender - 1,5 liter - 2 snelheden - 500W

Met de Tomado TTB1501B blender maak je binnen een mum van tijd een heerlijke smoothie. De blender heeft een totale inhoud van 1,5 liter.

Met de Tomado TTB1501B blender maak je binnen een mum van tijd een heerlijke smoothie. De blender heeft een totale inhoud van 1,5 liter. Met de maataanduiding aan de zijkant van de kan, zie je hoeveel er daadwerkelijk in zit. Je kunt de blender gemakkelijk bedienen met de draaiknop aan de voorkant. Hij is voorzien van 2 snelheden en een handige pulsestand. In de deksel zit een vuldop, waardoor je tussentijds ingrediënten kan toevoegen. Op de deksel zit ook een beveiliging; zodra je de deksel eraf haalt stopt de blender met malen. Met het roesvrijstalen mes kan je gemakkelijk hakken, snijden, mixen en pureren. Het roesvrijstalen mes is uitneembaar, zodat je hem gemakkelijk schoon kunt maken na gebruik. Om ervoor te zorgen dat de blender tijdens het blenden stevig blijft staan, is deze blender voorzien van anti-slipvoetjes aan de onderkant.

Productvoordelen van de Tomado TTB1501B:

  • Afneembare kunststof kan
  • 1,5 liter inhoud met maataanduiding
  • Extra veilig: blender schakelt uit bij openen deksel
  • 2 snelheden
  • Pulse-functie
  • Anti-slipvoetjes
  • Uitneembaar roestvrijstalen mes
  • 500 watt vermogen
  • 2 jaar garantie bij Tomado

Strak zwart design
De blender is voorzien van een strakke zwarte behuizing gemaakt van kunststof. Dankzij het kunststof materiaal ligt deze blender licht in de hand, waardoor je gemakkelijk de smoothie kunt uitschenken. De kunststof kan heeft een inhoud van 1,5 liter en is voorzien van een maataanduiding aan de zijkant, zodat je kunt zien hoeveel je in de kan hebt zitten. Op de deksel zit een beveiliging; zodra je de deksel eraf haalt stopt de blender met malen. Wel zo veilig!

Vuldop
Om te voorkomen dat de blender spat, beschikt de blender over een stevige deksel. In de deksel vind je de vuldop. Dankzij deze vuldop kan je gemakkelijk tijdens het blenden nog ingrediënten toevoegen. Dit is enorm handig wanneer je iets vergeten bent toe te voegen of de smaak of kleur een beetje wilt veranderen.

2 snelheden met pulse-functie
Je kunt de blender gemakkelijk te bedienen met de draaiknop aan de voorkant. De 2 verschillende snelheden en de pulse-functie zorgen ervoor dat je de blender perfect kunt instellen. Met de pulse-functie maak je extra fijne sapjes tot in de perfectie klaar.

Extra stevig
Om ervoor te zorgen dat de blender ook tijdens het blenden stevig op het aanrecht blijft staan, is de blender voorzien van anti-slipvoetjes aan de onderkant.

Gemakkelijk schoon te maken
Zowel de kan als het roestvrijstalen mes van de blender zijn uitneembaar. Hierdoor zijn ze allebei gemakkelijk met een drupje afwasmiddel af te wassen.