Tomado TMA1201W - Mobiele airco - 12000 BTU - 3 in 1 functie

Met deze mobiele airco TMA1201W van Tomado slaap je tijdens de warme zomerdagen heerlijk door. De airco kan naast koelen ook ontvochtigen en ventileren.

Met deze mobiele airco TMA1201W van Tomado slaap je tijdens de warme zomerdagen heerlijk door. De airco kan naast koelen ook ontvochtigen en ventileren. De airco heeft een koelcapaciteit van 12000BTU en is geschikt voor ruimtes tot 105m³. Je kunt eenvoudig een slaapkamer of kleine woonkamer verkoelen. Met de handige afstandsbediening en instelbare timer zet je de airco voor het slapen gaan aan zodat je later op de avond in een koele slaapkamer terecht komt. De airco wordt standaard geleverd met een raam afdichtingskit. Even monteren, de timer instellen en daarna genieten van koele lucht!

Productvoordelen van de Tomado TMA1201W:
? 3-in-1 airco / ontvochtiger / ventilator
? 12000 BTU
? Voor ruimtes tot 105m³
? Afstandsbediening meegeleverd
? Luxe raamafdichtingskit inbegrepen
? Energieklasse A
? Geluidsniveau 63 - 65 dB
? Instelbare timer tot 24u
? 1346 watt vermogen
? 2 jaar garantie bij Tomado

Koelen, ontvochtigen en ventileren
Deze airco heeft 3 verschillende functies; koelen, ontvochtigen en ventileren. Kies je voor de koel-functie, dan haalt de airco door middel van de slang warme lucht uit de ruimte, vervolgens wordt de gekoelde lucht weer de ruimte ingeblazen. Je kunt de airco ook alleen laten ventileren. De airco blaast dan lucht op kamertemperatuur de ruimte in. Daarnaast kan hij nog één ding: hij onttrekt vocht aan de lucht. Koele lucht bevat namelijk minder waterdamp dan warme lucht. De 3 functies van deze airco zijn zowel in combinatie als los van elkaar te gebruiken.

Bediening
De mobiele airco is gemakkelijk te bedienen. Aan de bovenkant zit het bedieningspaneel waar je gemakkelijk de airco in kunt stellen. Lig je op de bank of in je bed? Gebruik dan de bijgeleverde afstandsbediening. Aan de voorkant zitten de lamellen waar de koude lucht naar buiten komt. Deze lamellen kun je zelf omhoog en omlaag doen, zodat de lucht naar wens de kamer wordt ingeblazen. De kamer koelen was nog nooit zo gemakkelijk!

Raamafdichtingskit
Mobiele airco’s werken altijd met een luchtafvoerslang die naar buiten leidt. De afvoerslang zorgt ervoor dat warme lucht de kamer uit stroomt. Om een mobiele airco optimaal te laten koelen, monteer je de afvoerslang met een raamafdichtingskit. Deze kit helpt om warme lucht buiten te houden. Hij wordt gemonteerd door een plakstrip rondom het raam te plakken. De plakstrip bevat klittenband waardoor de afdichtingsdoek gemakkelijk eraan vast gemaakt kan worden en ook weer verwijderd kan worden. In de afdichtingsdoek zit een rits waardoor de afvoerslang van je airco door naar buiten kan. Wat deze raamafdichtingskit uniek maakt, is dat hij geschikt is voor alle soorten ramen.

Koelcapaciteit van de airco in BTU
De koelcapaciteit van een airco wordt aangeduid in BTU, dit staat voor British Thermal Unit. BTU geeft aan hoe groot de ruimte maximaal kan zijn om deze optimaal te verkoelen. Met een koelcapaciteit van 12000BTU kan de airco ruimtes koelen tot maximaal 105m³.

Gemakkelijk te verplaatsen
Dankzij de wieltjes en de geïntegreerde handvaten is de airco makkelijk op te tillen en te verplaatsen. Zo kan je verschillende ruimtes koelen, ontvochtigen en/of ventileren.

Timer
Wil je tijdens een warme zomerdag je slaapkamer afkoelen voordat je in bed stapt? De timerfunctie kan gebruikt worden om de mobiele airco automatisch aan te laten gaan. Wil je niet dat de airco de hele nacht aan staat, dan kan je ervoor kiezen dat hij na een verloop van tijd automatisch uitschakelt.

Inbegrepen accessoires
- Luxe raamafdichtingskit
- Afvoerslang
- Plakstrip
- Afstandsbediening inclusief 2 AAA-batterijen