Tomado TWC3701W - Ruitenreiniger - 28 cm breed - Snoerloos

De ruitenreiniger is geschikt voor ramen, tegels en andere gladde oppervlakken zoals een spiegel.

Zeem je ramen streeploos schoon met deze ruitenreiniger van Tomado. Het afneembare waterreservoir kan tot 150 ml water opnemen en kan snel en hygiënisch geleegd worden. De ruitenreiniger is geschikt voor ramen, tegels en andere gladde oppervlakken zoals een spiegel. Dankzij de sterke Li-ion accu heeft de ruitenreiniger een gebruiksduur van 30 minuten. De ruitenreiniger wordt standaard geleverd met een sprayflesje en 2 wasbare microvezeldoeken voor een optimaal resultaat. Zo wordt zelfs ramen zemen een leuk klusje!

Productvoordelen van de Tomado TWC3701W:

-  Inhoud afneembare reservoir: 150 ml
-  Streeploos ramen zemen
-  Li-ion accu
-  Accuduur: 30 min
-  2 wasbare microvezeldoeken meegeleverd
-  Sprayflesje meegeleverd
-  Lichtgewicht
-  Opgeladen in 3 uur
-  2 jaar garantie bij Tomado

Gebruiksvriendelijk
De ruitenreiniger ligt fijn in de hand en heeft een lichtgewicht design. Je zult hierdoor geen last krijgen van vermoeide armen. Dankzij het brede opzetstuk van 28 cm en de zeer krachtige accu ben je binnen no-time klaar met het wassen van je ramen. Ondanks de krachtige accu maakt de ruitenreiniger niet heel veel geluid.

Gebruiksduur van 30 minuten
De ruitenreiniger bevat een Li-ion accu die maar liefst 30 minuten mee gaat. Hiermee kun je in totaal een oppervlakte reinigen tot 100 m2. Zo krijg je snel meer gereinigd, want je hoeft niet tussentijds van batterij te wisselen. In slechts 3 uur is de ruitenreiniger weer volledig opgeladen.

Multifunctioneel
De ruitenreiniger is een veelzijdig schoonmaakhulpje, niet alleen voor het schoonmaken van je ramen is hij ideaal. De ruitenreiniger kan namelijk op alle gladde oppervlakken gebruikt worden, denk bijvoorbeeld aan spiegels, deuren, glazen tafels en douchewanden.

Hoe werkt het?

De werking van de ruitenreiniger is erg eenvoudig en is veel sneller dan traditionele methodes.

  1.  Sproei het oppervlakte in met de spuitfles (gevuld met water en reinigingsmiddel)
  2. Reinig de oppervlakte met de raamwisser
  3. Zuig het vuil op met de ruitenreiniger
  4. Leeg na gebruik het reservoir

Bekijk de ruitenreiniger hier: https://www.tomado.com/twc3701w/