Tomado TAF5001B - Hetelucht Friteuse - 5 liter - XXL

Met deze airfryer van Tomado frituur, grill, rooster en bak je diverse gerechten. Van frites en snacks tot aan lopende chocoladetaartjes!

Met deze airfryer van Tomado frituur, grill, rooster en bak je diverse gerechten. Van frites en snacks tot aan lopende chocoladetaartjes! De airfryer heeft een capaciteit van 5 liter waarmee je tot 1500 gram friet kan bereiden in de extra grote XXL frituurmand, genoeg voor 8 personen. Kies simpelweg een van de 8 automatische programma’s op het digitale display of stel de temperatuur eenvoudig zelf in voor de perfecte bereiding van je maaltijd. Doordat je bakt met hetelucht is je maaltijd gelijk een stuk gezonder en nog net zo krokant. Verantwoord genieten dus! De airfryer is na gebruik eenvoudig schoon te maken, zowel de pan als de bak kunnen in de vaatwasser gereinigd worden.

Productvoordelen van de Tomado TAF5001B:

 • 5 liter inhoud, voor 1500 gram friet
 • 8 automatische programma's
 • XXL frituurmand
 • Digitaal display
 • Vaatwasbestendige onderdelen
 • Koele wand
 • 1700 watt vermogen
 • 2 jaar garantie bij Tomado

  XXL formaat
  Deze airfryer is gemaakt voor het hele gezin. Dankzij het grote formaat van 5 liter heeft hij een grote capaciteit en kun je bijvoorbeeld 1500 gram friet in één keer bakken. Je kunt allerlei maaltijden bereiden in de airfryer door middel van frituren, grillen, roosteren of bakken. Je kunt veel verschillende gerechten bereiden: zoals muffins, koekjes en broodjes tot kippenpootjes, aardappeltjes, groenten en vis.

Gezonder dankzij hetelucht
Het grootste verschil tussen een airfryer en een frituurpan is het weglaten van olie, vet of boter. Hierdoor het het koken of bakken automatisch gezonder. Hetelucht voegt namelijk niks toe aan het eten, waardoor je wel alle smaken en structuren behoudt, maar het niet ongezonder wordt. Nog een feitje is dat het voedsel net zo knapperig is met lucht als met olie of vet.

Makkelijk te gebruiken
Het gebruik van de airfryer is zeer eenvoudig dankzij het digitale display met draaiknop. Hij beschikt over 8 voorgeprogrammeerde bakprogramma’s. Met een vermogen van 1700 watt is de airfryer zeer snel op temperatuur. Hij is voor extra gebruiksgemak voorzien van een antiaanbaklaag die eenvoudig schoon te maken is. Met één druk op de knop wordt jouw gerecht klaargemaakt!

8 automatische menu's
Draai de easycontrol menu knop om de volgende functies te selecteren:

Friet
Gevogelte (met bot)
Steak
Vis
Gratin ovenschotel
Kipnuggets
Aardappelschijfjes
Bacon

Het is mogelijk om de ingestelde temperatuur en tijd van de automatische menu’s aan te passen door op de bijbehorende + en - toetsen te drukken. Druk op de easycontrol menu knop om de airfryer aan te zetten zodra je een automatisch menu geselecteerd heeft.

Veiligheid
De airfryer is veilig in gebruik. Hij is voorzien van een oververhittingsbeveiliging. Hierdoor heb je nooit zorgen over eventuele oververhitting in de airfryer. De mand kan je altijd vastpakken zonder je handen te verbranden, dankzij de cooltouch handgreep. Aan de onderkant heeft de airfryer antislipvoetjes. De antislipvoetjes zorgen ervoor dat de airfryer stevig op het aanrecht staat.

Koude behuizing
De wanden van deze airfryer worden niet heet tijdens het frituren. Hierdoor kan je de zijkant van de airfryer altijd aanraken zonder je handen te verbranden.

Gemakkelijk schoon te maken
Zowel de frituurmand als - de binnenpan zijn vaatwasbestendig. De binnenkant van de airfryer is gemaakt van metaal. Hierdoor kan je de binnenkant met een zachte vochtige doek afnemen. De buitenkant is gemaakt van kunststof. Je kunt de buitenkant schoonmaken met een mild schoonmaakmiddel.