Tomado TDH8001W - Warmtepompdroger - A++ - 8KG

Een warmtepompdroger verbruikt veel minder energie dan andere drogers, soms tot wel 60%.

De Tomado TDH8001W warmtepompdroger heeft een vulgewicht van 8 KG. Daarmee droog je het wasgoed van ongeveer 4 personen. Een warmtepompdroger droogt op lage temperaturen. Zo blijft je kwetsbare kleding beter beschermd tegen krimpen. Bovendien is een warmtepompdroger zeer energiezuinig. Je hebt de keuze uit maar liefst 16 droogprogramma's, waaronder een programma voor sportkleding, dons en delicate was. Heb je jouw was in de droger gestopt, maar wil je nog niet dat het programma start? De startuistel functie zorgt ervoor dat jij tot 24u kunt kiezen wanneer het programma start. De resttijdindicatie houdt jou altijd op de hoogte hoe lang de droger nog bezig is met het wassen van jouw kleding. Op het digitale display zie je hoe lang de droger nog bezig is. Wanneer de droger klaar is geeft hij een geluidssignaal, zodat je precies weet wanneer je je was er uit kan halen.

Productvoordelen van de Tomado TDH8001W:

  • Vulgewicht: 8 KG
  • Energieklasse A++
  • 16 droogprogramma's
  • Geluidsniveau 69 dB
  • Digitaal display
  • Resttijdindicatie
  • Eindsignaal
  • 2 jaar garantie bij Tomado

Warmtepompdroger
Een warmtepompdroger verbruikt veel minder energie dan andere drogers, soms tot wel 60%. De warmtepompdroger kost in aanschaf wat meer dan een condensdroger, maar wat is nou precies het voordeel van een warmtepompdroger? Een condensdroger blaast de vochtige warme lucht vanuit de wastrommel naar de buitenlucht. Een warmtepompdroger herbruikt de warme lucht door deze telkens opnieuw de trommel in te blazen. Hierdoor is een warmtepompdroger stukken zuiniger dan een normale droger én het is een warmtepompdroger beter voor het milieu.

16 droogprogramma's
Stel simpel één van de zestien droogprogramma's in. Er zitten op deze droger aanvullende opties voor opfrissen, wol, strijkdroog, kastdroog en beddengoed. Zo voorziet deze droger in alle wensen voor goed en degelijk drogen.

8 kilogram vulgewicht
Voor huishoudens van gemiddeld 2 tot 4 personen, is het aan te raden om een Tomado warmtepompdroger te kiezen met een vulgewicht van 8 kilogram.

Uitgesteld drogen
Wil je nog even wachten met het drogen van de was? Het is dan mogelijk om met een simpele knop de start van het droogprogramma uit te stellen. Op deze manier kun je op een gewenst moment het droogprogramma laten starten.

Digitaal display
Op het display van deze droger zie je duidelijk wanneer je droogprogramma van start gaat (door startuitstel te gebruiken) en wanneer je droogprogramma naar verwachting klaar is. Handig als je hier rekening mee wilt houden.