Tomado TEB1802G - Elektrische bovendeken – Omslagdeken

Kruip lekker op de bank onder de superzachte elektrische bovendeken van Tomado.

Kruip lekker op de bank onder de superzachte elektrische bovendeken van Tomado. Met de verlichte schakelaar kan je zelfs in het donker een van de 9 warmtestanden aanzetten. De elektrische deken heeft een oververhittingsbeveiliging en is veilig in gebruik. Hij heeft extra snelle opwarming en heeft een instelbare automatische uitschakeling tot 180 minuten. Het snoer is eenvoudig te verwijderen, zodat je de deken ook in de wasmachine kunt wassen. Sla de deken om je heen of drapeer hem over je benen om warm te blijven tijdens koude avonden.

Productvoordelen van de Tomado TEB1802G:
9 warmtestanden
Schakelt automatisch uit na 180 minuten
Veiligheidssysteem tegen oververhitting
Wasbaar dankzij afneembare bediening
Geschikt voor 1 persoon
2 jaar garantie bij Tomado

Super zacht fleece materiaal
Het extra zachte, fluffy fleece materiaal voelt heerlijk aan en geeft jou precies het comfy gevoel als je eronder ligt. De deken is tweekleurig gekleurd met een muisgrijze buitenkant en witte binnenkant. Perfect voor in ieder interieur!

Snel opgewarmd en wasbaar op 30°C
Deze elektrische bovendeken is voorzien van een verlichte schakelaar. Op deze schakelaar kan je kiezen uit de 9 warmtestanden en de tijd. De stand die je hebt ingesteld wordt zichtbaar op het digitale display in de schakelaar. Het bedieningsdeel is afneembaar waardoor de deken wasmachine wasbaar is op maximaal 30°C.

Automatische uitschakeling
Het handige aan deze elektrische bovendeken is dat hij zichzelf na 180 minuten automatisch uitschakelt. De deken is op deze manier veilig te gebruiken, ook als je per ongeluk een keer in slaap valt. Stel jouw favoriete warmtestand in en geniet van de warmte. De elektrische deken is ook veilig dankzij de beveiliging tegen oververhitting.

Opbergen
Wanneer je de elektrische bovendeken gedurende langere periode niet gebruikt, raden wij je aan om het in de originele verpakking te bewaren. Trek hiervoor de stekker van de schakelaar uit de aansluiting van de elektrische bovendeken. Leg tijdens het opbergen geen voorwerpen op de elektrische deken.

Ökotex gecertificeerd
De deken is voorzien van een Ökotex keurmerk, wat betekent dat de deken getest is op schadelijke stoffen en deze er niet inzitten. Je kunt dus met een gerust hart slapen met deze heerlijke omslagdeken.