Tomado TGM2000B - Multigrill 3 in 1 - Incl tosti en wafelplaten

Ben je gek op wafels, tosti's of het grillen van vlees en groenten? Met de Tomado TGM2000B multigrill kan alle kanten op.

Ben je gek op wafels, tosti's of het grillen van vlees en groenten? Met de Tomado TGM2000B multigrill kan alle kanten op. Hij is namelijk voorzien van 3 verwisselbare platen: wafelijzer, tosti-ijzer en contactgrill. De multigrill is voorzien van controlelampjes die jou laten weten wanneer de grill aanstaat en gebruiksklaar is. Om de tosti of wafel goed te klemmen tussen de platen heeft deze multigrill een vergrendelbare handgreep. Ook aan de stevigheid is gedacht; de antislip-voetjes zorgen ervoor dat de multigrill stevig op het aanrecht staat. Geen zin om af te wassen? Geen zorgen, alle grillplaten zijn vaatwasserbestendig.

Productvoordelen van de Tomado TGM2000B:

  • Contact-, tosti- en wafelijzer in één
  • Grillplaten zijn voorzien van anti-aanbaklaag
  • Grillplaten zijn vaatwasserbestendig
  • Makkelijk op te bergen
  • Vermogen: 750 watt vermogen
  • 2 jaar garantie bij Tomado

Luxe design
De multigrill is voorzien van een strak zwart design. De buitenkant is gemaakt van zwart kunststof. Om de tosti of wafel goed te klemmen tussen de platen heeft deze multigrill een vergrendelbare handgreep.

3 verwisselbare grillplaten
Bij deze multigrill zijn de verschillende platen eenvoudig te verwisselen. Dit zijn de mogelijkheden:
Wafelijzer: Gebruik deze plaat voor het maken van heerlijke krokante wafels.
Contactgrill: Gebruik deze plaat voor het grillen van bijvoorbeeld een stukje vlees, vis of groente.
Tosti-ijzer: Gebruik deze plaat voor het maken van perfecte tosti’s.

Indicatielampjes
Zodra je de stekker in het stopcontact steekt, gaat er een lampje aan op het apparaat om te laten weten dat hij aan staat en aan het voorverwarmen is. Wanneer de multigrill de juiste temperatuur bereikt heeft wordt dit aangegeven door het groene indicatielampje. Je kunt vanaf dat moment vlees, wafels of een tosti onder de grill leggen.

Veiligheid
Het kunststof handvat wordt niet heet tijdens het gebruik zodat je de tosti ijzer gemakkelijk omhoog en omlaag kunt doen tijdens het grillen. Voor extra veiligheid zorgen de antislipvoetjes ervoor dat de grill altijd stevig op het aanrecht blijft staan, terwijl de oververhittingsbeveiliging ervoor zorgt dat de grill niet te heet wordt.

Anti- aanbaklaag: makkelijk schoonmaken
Deze multigrill is voorzien van een anti-aanbaklaag waardoor er niets aan de grillplaten blijft kleven wat je er niet meer af krijgt. Hierdoor is het niet nodig om bijvoorbeeld boter of olie toe te voegen. Dit maakt het grillen wat gezonder. Dankzij de anti-aanbaklaag is de grill heel gemakkelijk schoon te maken. Spoel de platen na gebruik gelijk af met lauw water en een klein beetje afwasmiddel of stop de platen in de vaatwasser.

Verticaal opbergen: ruimtebesparend
De multigrill is compact van formaat en het zwarte en zilveren design aan de buitenkant geeft een luxe uitstraling. Je kunt de multigrill horizontaal of verticaal in de hoek opbergen zonder al te veel ruimte in beslag te nemen. Het snoer heeft ook een opbergmogelijkheid aan de onderkant van het apparaat.