Waterkoker

De waterkoker heeft een eenvoudig afleesbare waterniveau indicator en slaat automatisch af wanneer het water is gekookt. Je kunt de thee eenvoudig uitschenken en dankzij de cool touch handgreep hoef je je ook geen zorgen te maken over de warmte die ervan afkomt.

Getest door:

Even voorstellen...

Ik gebruik meerdere malen per dag een waterkoker. Ben benieuwd hoe deze is. Hij ziet er in ieder geval mooi uit en is lekker licht.

Stille waterkoker

Pluspunt: Het is een stille waterkoker. De stekker is gebogen wat maakt dat hij gemakkelijker in het stopcontact zit dan een rechte stekker. Minpunt: als er weinig water inzit slaat hij pas laat af en staat bovendien wat onstabiel.

Ziet er mooi uit

De waterkoker ziet er goed en mooi uit. Staat erg netjes op je aanrecht. De zilveren kleur van de voet past goed bij de waterkoker zelf.

Waterpeil makkelijk aflezen

Pluspunt: Het waterpeil is erg gemakkelijk aan beide kanten af te lezen en de waterkoker is gemakkelijk te vullen omdat hij met één knop te openen is. Wel even opletten want de klep vliegt nogal hard open. Het water kookt bovendien snel door de 2200 watt. Minpunt: Klep is lastig te sluiten als je toevallig de knop ingedrukt houdt.

Eenvoudig in gebruik

Zeer gemakkelijk in gebruik, geen onnodige functionaliteiten. Kookt snel en is stil. Gemakkelijk te onderhouden dus zeer blij met deze goede waterkoker.

Conclusie

Zeer gemakkelijk in het gebruik. Waterpeil goed af te lezen, kookt het water lekker snel en is gemakkelijk te onderhouden. Een aanrader!

.....
Reacties