Inventum waterkoker

De Inventum is een waterkoker met een capaciteit van 1.7 liter. Zo heeft u in een handomdraai altijd voldoende kokend water. Deze waterkoker biedt alles wat je van een waterkoker mag verwachten: éénhandsbediening én betrouwbare kwaliteit met een design in hoogwaardig roestvrij staal.

Getest door:

Even voorstellen...

Hoi, ik ben Petra! Als echte theedrinker vind ik het erg leuk dat ik de waterkoker van Inventum mag testen. Hij ziet er in ieder geval mooi uit en heeft verschillende mogelijkheden voor verschillende temperaturen (van 50 graden t/m 100 graden). Ik ben heel benieuwd.

Mooi van vorm

Zodra je hem uit de doos haalt, valt gelijk op wat voor mooi design hij heeft. Hij ziet er erg mooi uit. Een heel verschil met mijn vorige waterkoker, die vond ik niet bijzonder. Deze ziet er in ieder geval erg mooi uit op mijn aanrecht.

Verschillende temperaturen

De verschillende temperaturen uit die je kan kiezen maken de de thee heel fijn van smaak, ik ben hier heel enthousiast over. Het was mij nog nooit opgevallen dat je groene thee (wat ik graag) het beste 70 graden kan zijn. Met deze waterkoker heb ik dat uiteraard uitgeprobeerd en de smaken komen inderdaad veel beter tot hun recht! En dat geldt ook voor andere soorten thee die ik heb uitgeprobeerd; ideaal voor de echte theeleut!

Stevige uitstraling

De waterkoker ziet er stevig en geeft de indruk dat hij een robuuste, stevige kwaliteit heeft. Uiteraard heb ik slechts 3 weken getest en is dat dan lastig te beoordelen, maar bij sommige apparaten heb je al snel het idee dat het kwalitatief niet veel bijzonders is, dat heb ik hier totaal niet. Ik heb het gevoel dat je hier jaren mee vooruit kan! Daarnaast vind ik de inhoud van 1,7 liter een prima hoeveelheid voor een waterkoker. Mooi als je een pot thee zet of ergens anders kokend water voor nodig hebt.

Eerlijke prijs

De adviesprijs is € 39,99 zie ik. Dit lijkt mij een eerlijke prijs. Zeker als je kijkt dat deze waterkoker door de verschillende temperaturen extra mogelijkheden heeft ten opzichte van andere waterkokers is dit een prima bedrag.

Conclusie

Deze waterkoker vind ik echt een aanrader! Hij ziet er mooi en stevig uit, misstaat zeker niet op je aanrecht. Daarnaast is hij zeker ook niet duur. Maar wat hem echt speciaal maakt wat mij betreft is de mogelijkheid voor de verschillende temperaturen. Als je een echte theedrinker bent, dan is dit de waterkoker die je moet hebben!

.....
Reacties