Foto: Stoov_moederdag

Een hartverwarmende Moederdag met Stoov

Of je moeder nou dol is op eindeloze kampeertrips of graag op de hoogte blijft van alle laatste design- en interieurtrends, bij Stoov is er voor elk type moeder het perfecte cadeau te vinden.

22 April 2024

Zet jouw moeder(figuur) deze Moederdag, op zondag 12 mei, eens extra in het zonnetje met een stijlvol warmtekussen van Stoov. Of je moeder nou dol is op eindeloze kampeertrips of graag op de hoogte blijft van alle laatste design- en interieurtrends, bij Stoov is er voor elk type moeder het perfecte cadeau te vinden. Zo creëer jij deze Moederdag hartverwarmende herinneringen!

Voor de avonturier

Heb jij een moeder met groene vingers die het liefste uren in de tuin doorbrengt? Of houd jouw moeder van avonturen in de buitenlucht? Dan is het onlangs gelanceerde Ploov warmtekussen gemaakt van stevig canvasmateriaal de perfecte cadeautip.

Het Ploov Midnight Blue 45x45cm warmtekussen is te koop voor €99,95 en ook verkrijgbaar in de kleuren Fern Green, Sandstone Beige en Sunflower Yellow. 

Voor de selfcare lover

De warmtedeken van Stoov, ook wel bekend als de Big Hug, is niet alleen warm, maar ook makkelijk oprolbaar. Perfect voor een ontspannen yogasessie in de tuin, een lange autorit of gewoon voor over je bureaustoel. Geef jouw moeder dit jaar haar ultieme selfcare-buddy!

De Big Hug warmtedeken is verkrijgbaar vanaf €119,95 en is beschikbaar in verschillende maten, kleuren en stoffen. 

Voor de dierenvriend(in)

Elk baasje weet: een huisdier zoekt altijd de warmste plekjes in huis op. Moeders die hun huisdier verzorgen alsof het een (extra) kind is zullen deze nieuwe aanwinst binnen de ‘Stonewashed’ canvascollectie geweldig vinden: de Woov, een warmtekussen speciaal ontworpen om haar furry friend lekker warm te houden!

Het Woov 60x90cm warmtekussen is te koop voor €139,95 en verkrijgbaar in de kleur Midnight Blue. 

Voor de designliefhebber

Voor moeders die dol zijn op design en esthetiek is er de Limited Edition-collectie die Stoov onlangs heeft ontwikkeld met de Nederlandse designstudio BYBORRE. De Ploov uit deze collectie heeft een stijlvol design bestaande uit organische abstracte lijnen en een uniek kleurverloop en is een echte eyecatcher voor elke woonkamer.

Het Ploov BYBORRE 45x60cm warmtekussen is te koop voor €129,95, verkrijgbaar in twee maten en beschikbaar in de kleuren Fragment Beige en Fragment Blue. 

Voor het gezelligheidsdier

Compact, warm en ideaal om lekker mee op de bank te kruipen of mee te nemen naar de tuin. Deze stijlvolle elektrische kruik, de Homey, maakt elk moment knus. Klein maar fijn, perfect voor moeders die houden van gezelligheid!

De Homey elektrische warmtekruik is te koop vanaf €84,95 en verkrijgbaar in diverse kleuren en stoffen. 

Wil je zeker weten dat je bestelling op tijd binnen is voor Moederdag? Bestel dan vóór 10 mei via nl.stoov.com

Reacties