Vloerdeluxe en Beter Wonen Plan

Mooie vloeren in je woning is nu voor iedereen bereikbaar! 

Totale aankleding met vloeren € 83 per maand

In samenwerking met Beter Wonen Plan bieden wij je de mogelijkheid om je wensen voor in je woning te realiseren zonder een aanslag te plegen op je spaarrekening. Je kunt je zuur verdiende centen maar een keer uitgeven.Vloerdeluxe maakt het mogelijk om je totale woning te bekleden met vloeren zonder dat jij je reserves hoeft aan te spreken. Het Beter Wonen Plan geeft je ook nog eens de mogelijkheid tot fiscaal voordeel indien er sprake is van woning bezit. De deskundige medewerkers van Finance Bizniz komen graag bij je thuis om je persoonlijke situatie en wensen met je te bespreken. 

Voor meer informatie:
https://vloerdeluxe.nl/beterwonen 

Fiscaal voordeel bij vaste vloeren

Het Beter-Wonen-Plan is speciaal ontwikkeld om alle woningverbeteringszaken fiscaal aftrekbaar te financieren. Je koopt voor een laag maandbedrag je vloeren en op het einde van het jaar ontvang je een opgave van de door je betaalde rente en deze rente is fiscaal aftrekbaar indien  de woningverbetering betrekking heeft op je eigen woning. 

Voor meer informatie:
https://vloerdeluxe.nl/beterwonenplan 

 

Beter-wonen is vervanger van bouwdepot

Is het Beter-Wonen-Plan een lening? Natuurlijk is dit het geval echter is een bouwdepot dit ook maar deze is algemeen geaccepteerd en normaal bevonden. Het Beter-Wonen-plan biedt de mogelijkheid om je op dezelfde wijze en tegen dezelfde condities als het bouwdepot te inversteren in je eigen woning. Het Bouwdepot is steeds minder bereikbaar door de de overheid opgelegde regelgeving. Beter-Wonen geeft je op een eenvoudige wijze en geheel kosteloos de mogelijkheid om je wensen te realiseren. 

Voor meer Informatie:
https://vloerdeluxe.nl 

Hypotheek Alternatief en kosteloos 

Door de beperkingen die de wetgever heeft opgelegd is het in veel gevallen niet langer mogelijk om woningverbetering met de hypotheek te financieren. Het Beter-Wonen-Plan is niet zomaar een alternatief maar ook nog eens een kosteloos verkrijgbaar alternatief. 

Voordelen Beter-Wonen-Plan

Voordelen:

1- Specialist in wonigverbetering 
2- Behoud van je spaargeld
3- Fiscaal aftrekbaar voor woningbezitters 
4- Meestal zel de looptijd bepalen
5- Eenvoudige procedure

Zelf je maandbedrag berekenen

Er geldt in principe geen limiet zodat de complete aanschafprijs van je vloeren in het Beter-Wonen-Plan kan worden meegenomen. Je kunt kiezen uit verschillende looptijden en de zekerheid van vaste lage rentepercentages gedurende de looptijd. 

Om zelf je maandlast te bepalen kun je kijken op onze site 
https://vloerdeluxe.nl/beterwonenplan 
Onder de Link Beter wonen plan aanvragen kun je onderaan de gewenste bedrag zelf invullen en de maandtermijnen zelf bekijken. 
Voor een juiste advisering kun je contact op nemen de mensen van Beter Wonen. 

LET OP GELD LENEN KOST GELD.