Inventum multigrill 3-in-1

Met de veelzijdige Multigrill 3-in-1 MG 630 van Inventum maak je in een handomdraai de lekkerste tosti's en panini's, maar kun je ook heel gemakkelijk vlees, vis en groenten grillen. Je kunt er zelfs wafels mee bakken.

Getest door:

Even voorstellen...

Hoi, ik ben Margreet en ben heel blij dat ik deze 3-in-1 multigrill mag testen. Ik denk dat dit bij ons gezin wel in de smaak valt, met name de tosti's. Maar ik ben uiteraard ook erg benieuwd naar de wafels en grill-functie.

Vaatwasserproof

Wat direct opvalt als ik de doos openmaak is dat er drie verschillende 'ijzers' bij zitten: dus 1 voor de tosti's, 1 voor de wafels en 1 om te grillen. Dat deze allemaal in de vaatwasser kunnen, vind ik een groot pluspunt! Ik denk dat dit een hoop schoonmaakwerk gaat schelen!

Stevige uitstraling

Alles ziet er stevig en robuust uit. Ook de afzonderlijke ijzers. Wel valt op dat deze wat zwart afgeven als je ze vastpakt. Hopelijk kan een keertje in de vaatwasser dit verhelpen. Ik krijg in ieder geval al zin om aan de slag te gaan!

Eenvoudig en lekker

Als je gaat testen, moet je ook goed testen; dus we hebben afgelopen weekend tosti's, wafels en een broodje hamburger gegeten! Wij zijn helemaal om. Ik heb voornamelijk ervaring met tosti-ijzers en hierbij vond ik het altijd erg vervelend dat je na het tosti maken het hele apparaat nog moest schoonmaken. Met deze ijzers is dat dus niet nodig! Het werkt allemaal ontzetten simpel; je klikt de ijzers in het apparaat, warmt hem op en je kunt aan de slag. Na gebruik even laten afkoelen, uit het apparaat halen en in de vaatwasser. Het apparaat zelf blijft (zo goed als) schoon. Helaas blijven de ijzers wel zwart afgeven, ik ga nog eens kijken of ik hier zelf iets op kan verzinnen.

Smaak

De smaak is echt prima, bij alledrie de 'tests'! Heerlijke tosti's, fantastische wafels en ook de hamburger smaakte perfect. Precies zoals je wil en verwacht (en misschien nog wel lekkerder). En het gaat zo eenvoudig dat het (bijna) niet mis kan gaan. Ik vind dit echt een topper. Wij gaan hier heel veel plezier aan beleven.

Conclusie

Het is één positief verhaal geworden, maar ik kan ook geen echte minpunten ontdekken. Of het moet het afgeven van de ijzers zijn. Voor de rest super: heel eenvoudig te gebruiken, smaak is heerlijk en weinig schoonmaakwerk. Wat wil je nog meer?

Reacties