E-kookboek: Met Lynn de Keuken in

Je herkent het vast wel: je staat in de supermarkt en je hebt geen idee wat je moet gaan koken. ‘Met Lynn de Keuken in’ geeft je een dosis verrassende recepten waarmee je direct aan de slag kunt. Ideaal voor op je smartphone.

Getest door:

Even voorstellen...

Je kunt mij regelmatig vinden in de keuken, is het niet om lekker dingen te bakken dan is het wel om te koken. Als werkende moeder van twee jongens ben ik vaak op zoek naar makkelijke maar wel voedzame recepten. Waar ik op ga letten bij het testen is of de maaltijden uit niet te lastige ingrediënten bestaan, het snel op tafel staat en dat de recepten duidelijk beschreven zijn.

Kookboek als PDF

Het kookboek ziet er leuk uit en is, doordat hij als PDF wordt geleverd, ook makkelijk op je telefoon toegankelijk. De eerste indruk van de recepten was positief, ze zien er eenvoudig uit en er staan duidelijke foto’s bij. De recepten zijn in drie stappen beschreven. Erg handig, wel moet je de stappen goed lezen omdat er veel informatie bij elkaar staat.

Downloaden en klaar

De PDF is makkelijk te downloaden en op een apparaat naar keuze te zetten. Bij mijn telefoon onthoudt hij ook op welke pagina ik was gebleven. Dat is wel zo makkelijk als je in de supermarkt loopt en je wilt controleren of je niks vergeten bent.

Lekkere gerechten

De recepten die in het boek zijn beschreven, zijn erg smakelijk en toegankelijk. Omdat wij een gezin van vier zijn heb ik sommige recepten verdubbeld (standaard staan ze beschreven voor 2 personen) maar dat was geen enkel probleem. Omdat het uitgaat van bepaalde ingrediënten die je ook makkelijk kan vervangen door iets wat je in huis hebt, hoef je niet altijd speciale ingrediënten aan te schaffen. Onder elke recept staat bovendien nog een 'tip van Lynn' en een 'Lazy-tip' als je even wat minder tijd hebt of simpelweg geen zin hebt om bijvoorbeeld pesto te maken.

Leuke prijs

Het boek kost 9,99 wat ik een leuke prijs vind voor een kookboek wat je dagelijks kunt gebruiken en ook diverse variaties mee kan serveren. Vooral omdat het doordeweeks als je minder tijd hebt te gebruiken is en niet alleen als je zin hebt om uitgebreid te koken. Daarnaast is het natuurlijk superpraktisch dat je het altijd bij je hebt op je telefoon!

Conclusie

Het kookboek is een leuke toevoeging op mijn al uitgebreide collectie, superhandig dat deze digitaal is bovendien. De recepten zijn leuk om te maken en geven een welkome variatie op doordeweekse dagen. Wat wij hebben geprobeerd was lekker en eenvoudig te maken. Het ene duurt wat langer dan het andere vooral als je de recepten verdubbeld. En niet onbelangrijk: zelfs mijn kinderen waren blij met de nieuwe maaltijden en die zijn vaak het meest kritisch :).

Reacties
Guido-van-Loon

Lijkt dit kookboek jou ook wel wat? Goed nieuws: wij mogen er één weggeven! Check de actie

3 jaar geleden