Quartz Bianco - bestrating - tuin - Wonen.nl
Partner

Totaaltegel

Totaaltegel is importeur van alle denkbare keramische en natuursteen vloertegels, terrastegels, wandtegels, stenen tuinartikelen, zaagwerk zoals raamdorpels en vensterbanken en bijbehorende verwerkings- en onderhoudsmiddelen. Onze producten zijn afkomstig uit landen over de hele wereld. Door onze eigen import kunnen wij de kwaliteit van onze producten waarborgen en producten aanbieden voor zeer scherpe prijzen.

MEER TONEN

Keramische terrastegel Quartz Bianco

De Quartz Bianco is een keramische tuintegel die licht van kleur is. Momenteel is deze beschikbaar tegen een outlet prijs! Informeer geheel vrijblijvend.

Producteigenschappen & Specificaties

De Quartz Bianco keramische tuintegel is licht van kleur. Deze Quartz Look tuintegels met een unieke print zijn onderhoudsvriendelijk. De Quartz Bianco keramische terrastegel is een machinaal vervaardigde tegel. Deze tuintegel blijft buiten op kleur, krast niet en is voorzien van een antislip laag. De Quartz Bianco is nu verkrijgbaar voor een OUTLET prijs, informeer geheel vrijblijvend naar de huidige voorraad. Deze tegel is beschikbaar in het formaat 60x60x2 cm. Bekijk onze website waar ons gehele assortiment online staat!

meer van deze professional

Evoke Nero betonlook tegel binnen

Evoke Nero betonlook tegel. Geschikt vloer & wand. ...

Chinese Hardsteen Vensterbank

Gezoete Chinese Hardsteen vensterbanken van Totaaltegel...

Evoke Talco keramische tegel binnen

De Evoke Talco is geïnspireerd door oude betonnen vloe...

Toon alle 136 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.